نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: درخواست مقایسه فنی دقیق گواهینامه های ssl رایگان و پولی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست مقایسه فنی دقیق گواهینامه های ssl رایگان و پولی

نقل قول نوشته اصلی توسط babakebrahimi نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز، ممنونم از مشارکت شما در این تاپیک
    بله تقریبا هر دو مورد رو میدونستم غیر از اینکه برای نماد دوستاره نیاز به گواهی یکساله هست
    و البته اینم من اضافه کنم که غیر از اون 3تایی که فرمودید موارد دیگری هم هستند ولی خب بیشتر مورد اول مطرح هست در رده بعدی کلاودفلر
    ولی گواهینامه کلاودفلر نباید سه ماهه باشه تا جایی که من اطلاع دارم سرویس اونها یکساله هست فقط ایرادشون اینه که گواهینامه ای که ارائه میدن پابلیک هست
    در خصوص کلاد فلر ، دو نوع گواهی داشتن ( تا چند ماه قبل ) که مورد یک یا دو ساله رو بر روی پلان های پرمیوم و گواهی های 90 روزه رو روی اکانت های رایگان و پلان اول ارائه میدادن که فکر میکنم حق با شما باشه و دیگه تمامی اکانت ها به گواهی های یکساله و دوساله مجهز میشن . که صد البته گواهی کلادفلر به صورت عمومی ( پابلیک ) هست و همین نقطه ضعف این گواهینامه امنیتی هست . مورد دیگه ای که در خصوص کلاد فلر وجود داره ، ابر محافظ اون هست که اکثرا به همراه گواهی ارائه میشه و این مورد در برخی موارد باعث ایجاد اختلال در سروییس های وبمستر بینگ و گوگل شده که البته مورد بزرگی نیست اما خب اتفاق افتاده!

خب مورد دیگه ای که وجود داره این هست که شما ممکنه در طول زمان به دلیل داشتن ساب دامنه برای سایت اصلیتون با کلاد فلر به مشکلاتی برخورد کنی در حالی که مورد اول این مشکل رو ندازه و شما به تعداد نامحدود و رایگان میتونید برای هر سایتی که نیاز دارید ، اقدام به تهیه گواهی نامه امنیتی کنید ...
    البته مورد سوم هم جدیدا ( چند ماهی هست ) که باب شده و اومده و اونم ارائه گواهی SSL از طرف Cpanel بر روی دامنه اصلی و تمامی ساب دامنه های شما هست که این گواهی مزیتی داره اینه که نه نیاز به نصب داره و نه نیاز به تمدید! یعنی خود سی پنل به صورت خودکار بعد از طی شدن بازه زمانی مربوطه گواهی شما رو تمدید میکنه و از نظر الگوریتم رمزنگاری هم در حد همون دو مورد دیگه هست . من خودم شخصا هم مورد سوم رو ترجیح میدم ، بخصوص که جدیدا بر روی همه جور دامنه ای با هر پسوندی ( غیر از IR که اونم گویا جدیدا مشکلی نداره ) ست میشه و هر ساب دامنه ای هم که شما بسازید ، یکی دو ساعت بعدش گواهی امنیتی روی اون ساب دامنه فعال میشه

2. تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)