-
June 11th, 2017, 11:52
عضو جدید
-
-
June 11th, 2017 11:52
# ADS
-
June 11th, 2017, 13:29
عضو انجمن
پاسخ : افت در صفحات گوگل؟!
پیشنهاد میکنم مطلب زیر رو بخونید احتمالا مشکل شما هم اینه
https://netava.ir/fred-algorithm-google/
-
تعداد تشکر ها از armin.rf به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2017, 15:34
عضو انجمن
دوست عزیز به طور کلی روی سایتی که نتیجه خوبی در گوگل داره ، تغییرات چشمگیر و یکدفعه ای انجام ندید. بلکه به مرور زمان تغییرات را انجام دهید. یک مثال ساده میزنم ، وقتی سایت شما روزی 20 تا مطلب داشته باشه ، شاید گوگل اون را سایت خبری تشخیص بده و وقتی مطالب ارسالی آن یکدفعه به روزی 5 مطلب کاهش پیدا کنه از دید گوگل اون سایت خبری اخبار به روزی نخواهد داشت و رتبه اش را کاهش میدهد تا جا برای سایت های به روز تر باز شود.
البته اینی که گفتم یک شاخه کوچک از هزاران شاخه سئو بود و کل قضیه در این موارد خلاصه نمیشه.
موفق باشید
طراحی قالب وب سایت
PSD/HTML/Wordpress
طراحی بنر گیف، لوگو، پوستر و ...
-
تعداد تشکر ها از JahanSoft به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2017, 17:42
عضو جدید
با این حجم اروری که من میبینم به نظر بابت همین ارور ها هست بهتره اونا رو رفع کنید.
-
تعداد تشکر ها از safaeean به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2017, 21:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
safaeean
با این حجم اروری که من میبینم به نظر بابت همین ارور ها هست بهتره اونا رو رفع کنید.
در مورد این ارور ها اطلاعاتی دارد؟ و اینکه چطور می شه اونهارو رفع کرد؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
JahanSoft
دوست عزیز به طور کلی روی سایتی که نتیجه خوبی در گوگل داره ، تغییرات چشمگیر و یکدفعه ای انجام ندید. بلکه به مرور زمان تغییرات را انجام دهید. یک مثال ساده میزنم ، وقتی سایت شما روزی 20 تا مطلب داشته باشه ، شاید گوگل اون را سایت خبری تشخیص بده و وقتی مطالب ارسالی آن یکدفعه به روزی 5 مطلب کاهش پیدا کنه از دید گوگل اون سایت خبری اخبار به روزی نخواهد داشت و رتبه اش را کاهش میدهد تا جا برای سایت های به روز تر باز شود.
البته اینی که گفتم یک شاخه کوچک از هزاران شاخه سئو بود و کل قضیه در این موارد خلاصه نمیشه.
موفق باشید
بسیار عالی. تقریبا از همان تاریخ ورودی ها کاهش یافته است.
به نظر شما بازگشت فعالیت به حالت قبل می تونه برای بهبود وضعیت مفید باشه؟
-