-
June 8th, 2017, 23:50
عضو جدید
پاسخ : هک سایت های عربی توسط هکرهای ایرانی

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
فکر کنم شما از اون دسته کاربرانی هستید که فکر میکنند ارزش سایت به اندازه یه کانال تلگرامه...
واقعا خنده داره این حرف شما
من دیگه حرفی ندارم :|
حرف شما کاملا بی معنی و بی مفهموم هست ما که چیزی متوجه نشدیم ولی ما کاربر این سایت نیستیم و نخواهیم بود و صحبت شما در مورد کانال تلگرام بازم بی مفهمومه کسی حرفی از کانال و ... نزد و فقط گفته شد الکسا سایت دقیقی نیست حتی گوگل نیز بعضی ورودی های سایت رو نمیتونه تشخیص بده چه برسه الکسا
موفق باشید ...
تبیان هاستینگ ( میزبانی وب ، سرور ، دامین ، نمایندگی )
www.tebyanhosting.com 🌐
🆔 telegram : @tebyanhosting_support ✉️ 500040009040 📞 Phone : 021-28429040
-
تعداد تشکر ها از tebyanhosting به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2017 23:50
# ADS
-
June 8th, 2017, 23:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
فکر کنم شما از اون دسته کاربرانی هستید که فکر میکنند ارزش سایت به اندازه یه کانال تلگرامه...
داداش ، الکسا تعصیر داره ولی بنظر من برای سایت های دولتی که بازدیدش کمه الکسا چیش مهمه؟
-
تعداد تشکر ها از programmer6811 به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2017, 09:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
programmer6811
داداش ، الکسا تعصیر داره ولی بنظر من برای سایت های دولتی که بازدیدش کمه الکسا چیش مهمه؟
تعصیر؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از cacodemon به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2017, 11:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
درود
وب سایت الکسا فقط 10 الی 20 درصد میتونه دقت داشته باشه(چون بیش از این ممکن نیست تولبار الکسا روی مرورگرهای مردم نصب باشه و بیش از 60درصد کاربران موبایلی هستند)
-
-
June 9th, 2017, 11:21
عضو انجمن
جالبه دوستان موقع فروش سایت هاشون همه چیزو میبندن به امار الکسا و قیمت میدن بعدش حتی خریدار ها هم از امار الکسا سایت طرف میپرسن
الان اکثریت نظر میدن سایت مهم و دقیقی نیست
حالا کدومو باور کنیم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
تعداد تشکر ها از cacodemon به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2017, 12:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
cacodemon
جالبه دوستان موقع فروش سایت هاشون همه چیزو میبندن به امار الکسا و قیمت میدن بعدش حتی خریدار ها هم از امار الکسا سایت طرف میپرسن
الان اکثریت نظر میدن سایت مهم و دقیقی نیست
حالا کدومو باور کنیم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من خودمم به شدت به الکسا اعتقاد داشتم
اما یه مورد سایت دیدم که با امار خود گوگل آنالیتیک روزانه 5هزار ای پی و 10هزار بازدید داشت اما الکساش 7هزار ایران بود
خیلی متعجب شدم با این آمار باید زیر3هزار باشه . وقتی بیشتر بررسی کردم متوجه شدم 72 درصد کاربرانش موبایلی هستد و اینجا بود که متوجه درصد خطای الکسا شدم
-
-
June 9th, 2017, 16:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tebyanhosting
حرف شما کاملا بی معنی و بی مفهموم هست ما که چیزی متوجه نشدیم ولی ما کاربر این سایت نیستیم و نخواهیم بود و صحبت شما در مورد کانال تلگرام بازم بی مفهمومه کسی حرفی از کانال و ... نزد و فقط گفته شد الکسا سایت دقیقی نیست حتی گوگل نیز بعضی ورودی های سایت رو نمیتونه تشخیص بده چه برسه الکسا
موفق باشید ...
مسلما هیچ آنالیزوری نمیتونه کاملا دقیق یه سایت رو آنالیز کنه... اما الکسا در این زمینه بهترینه
من همیشه به کمک سایت الکسا تونستم در اینترنت به درامد برسم. چون دقیق ترین آمار ممکن رو به من داده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
zarpop.com
من خودمم به شدت به الکسا اعتقاد داشتم
اما یه مورد سایت دیدم که با امار خود گوگل آنالیتیک روزانه 5هزار ای پی و 10هزار بازدید داشت اما الکساش 7هزار ایران بود
خیلی متعجب شدم با این آمار باید زیر3هزار باشه . وقتی بیشتر بررسی کردم متوجه شدم 72 درصد کاربرانش موبایلی هستد و اینجا بود که متوجه درصد خطای الکسا شدم
ربطی به موبایل نداره! به خیلی چیزای دیگه بستگی داره
مانند: نحوه ورود کاربران، زمان ماندن در سایت و...
-
تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2017, 16:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
noghrehost
یک لحظه با عث افتخارم شد...
ولی یک لحظه ی دیگه که چک کردم ، دیدم سایت های درجه... هستش ، که حتی بعضا رتبه ی مناسبی هم ندارند.

یا شاید من اشتباه دارم؟
باقی اش رو هم شما چک کنید!
الکسا ملاک نیست ها!
http://www.alexa.com/siteinfo/vaja.ir
سایت وزارت اطلاعات ایران، رتبه 3 هزار ایران رو داره، در حالی که یک سایت به شدت مهم هست
یا وب سایت رهبری که رنک 204 ایران رو داره
http://www.alexa.com/siteinfo/khamenei.ir
دو نمونه سایت به شدت مهم و حساس، رتبه ای که الکسا براشون ثبت کرده به هیچ وجه نشان از اهمیت شون نداره
وزارت ورزش یک کشور، به قدری مهم هست که عربستان با همین وزارتش تونست بازی های ما و خودش رو به زمین بی طرف بکشونه بعد از اتفاقات شیخ نمر و حمله به سفارت عربستان
موید باشید
-
تعداد تشکر ها ازSaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2017, 17:22
عضو جدید
دوستان ممنون از نظراتتون لطفا توجه کنید که عنوان تاپیک چی هست چون دوستان موضوع دیگری دارن بحث میکنن که در این بحث بگیم ما 1% هم به الکسا اهمیت نمیدیم و جز سایت های مهم و ... نمیدونیم
دوستان هر کدوم نظراتشونو گفتند و ممنون ولی با برسی های ما الکسا سیستم امارگیر حرفه ای و دقیقی نیست ما خودمون قبلا الکسا رو فکر میکردیم دقیقه ولی برسی کردیم دیدیم نه اینطور نیست
در مورد عنوان تاپیک کسی نظری داره خوشحال میشیم بشنویم
تبیان هاستینگ ( میزبانی وب ، سرور ، دامین ، نمایندگی )
www.tebyanhosting.com 🌐
🆔 telegram : @tebyanhosting_support ✉️ 500040009040 📞 Phone : 021-28429040
-
-
June 16th, 2017, 15:42
عضو انجمن
چی بگم والله.... این عرب ها رو باید از روی زمین بردارن
منتها ما ایرانی ها چرا از عرب ها دست بر نمیداریم؟
-