با سلام خدمت دوستان عزیز .
خواهش می کنم اینو بخونید
دوستان من تعداد زیادی سرور مجازی ایران گرفتم در همین بخش هفته ای یکی . دلیل درخواست مجدد هر باره هم اینه که هر بار سرور ها یا هاستینگ مشکلی داره و ... ازیت می کنه و منم مجبورم سرور بعدی رو از یکی دیگه بگیرم .
نیاز شدیدی به سرور مجازی های ایران رم 1 گیگ دارم | خب اینا به کنار . داریم به تابستان و تمام شدن امتحانات می رسیم من سرور گیم کانفیگ می کنم و خیلی مشتری هم دارم شاید 5-6 روزی یه سرور گیم باید تحویل بدم و هر سرور گیم من یه سرور مجازی رم 1 می خواهد
اینو رو تجربه کاری می گم شاید در این چنذ ماه اینده 15-30 عدد سرور مجازی ایران خرید کنم و دوست دارم از یه سرویس دهنده خب هم از لحاظ کیفیت و هم قیمت
Windows Server 2003
نیاز اکثر سرور ها رم 1 هارد 30 گیگ ترافیک 50-100 | kvm یا ... حالا هر چیزی هست برا مدیریت سرور ها که هر بار نخواهیم برا هر کاری گذارش دهیم برای تمام کار ها به جر خرید و تمدید روی تلگرام باشید یعنی یکی از شرایط داشتن تلگرام هستش رنج قیمت هم 20-25 بیشتر نباشه به هیچ وجه افرایی بیشتر از این قیمت ها ندهید اگر کسی می تونه این دو تا سه ماه \شتیبانی کنه اعلام کنه وگر .... نکنید برای سرور اول هم تست چند ساعته برای پینگ
اگه می تونید یا علی