-
عضو انجمن
مشکل در مسابقات لن
با سلام خدمت دوستان عزیز به یه راهنمایی نیاز دارم
قرار شده یه سری ارگان ها مسابقات لن برگزار کنند یه سری از مسولیت ها گردن ما افتاده به قطعه نیاز دارم که بتونم چندین کامپیوتر رو به هم وصل کنم مثلا دانشگاه ها ، یه سری مدنظر هست مثلا هاب سویچ ها ولی بعضی ها گفتن پشتیبانی نمی کنه از برخی از سیستم ها و ... .
برای وصل کردن کامپیوتر ها به هم با lan اگه میشه با توجه به سابقه کاریتون یه قطعه بهم معرفی کنید که مشکلمون بر طرف شه از این نظر
با تشکر
-
-
May 29th, 2017 12:35
# ADS
-
پاسخ : مشکل در مسابقات لن

نوشته اصلی توسط
genral x2
با سلام خدمت دوستان عزیز به یه راهنمایی نیاز دارم
قرار شده یه سری ارگان ها مسابقات لن برگزار کنند یه سری از مسولیت ها گردن ما افتاده به قطعه نیاز دارم که بتونم چندین کامپیوتر رو به هم وصل کنم مثلا دانشگاه ها ، یه سری مدنظر هست مثلا هاب سویچ ها ولی بعضی ها گفتن پشتیبانی نمی کنه از برخی از سیستم ها و ... .
برای وصل کردن کامپیوتر ها به هم با lan اگه میشه با توجه به سابقه کاریتون یه قطعه بهم معرفی کنید که مشکلمون بر طرف شه از این نظر
با تشکر
بری اتصال به صورت lan فقط کافیه یه سوییچ مناسب تحیه کنید که کیفیت خوبی داشته باشه + کابل مناسب ... ( cat7 در حال حاظر قوی ترین کابل هست )
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
بری اتصال به صورت lan فقط کافیه یه سوییچ مناسب تحیه کنید که کیفیت خوبی داشته باشه + کابل مناسب ... ( cat7 در حال حاظر قوی ترین کابل هست )
میشه یه سویچر مناسب هم از لحاظ قیمت و هم کیفیت با حداقل 6 پورت معرفی کنید ؟
-
-
نصبت به بوجتون میتونید خرید کنید :
http://www.alldigitall.ir/index.php?...gory&path=1230
هرچی مدل ها گران تر و پورت ها کمتر میشود = کیفیت بالاتر و امکانات بیشتر
-