درود
در منزل و در یک نقطه مقایسه کردیم، سرعت 4G حدود 1.5MB/s بود، اما سرعت TD-LTE فیکس 5MB/s ! البته مودم TD-LTE برای بنده نبود و فقط 24 ساعت دستم بود که در این مدت هیچ قطعی نداشت و سرعت هم فیکس 5MB/s بود.
در مورد 4G هم ببینید اگر 4G بر روی موبایلتان کیفیت خوبی دارد، نگران نباشید چون با مودم هم کیفیت خوب و حتی بهتری(به دلیل دریافت سیگنال بهتر مودم) خواهد داشت.
ضمنا برای استفاده همیشگی و به عنوان نت ثابت، ترجیحا مودم رومیزی بگیرید، و یا مودم همراهی بگیرید که وقتی به شارژر وصل می کنید پس از پر شدن باتری آن را از مدار خارج کند و انرژی مورد نیاز را مستقیما از برق تامین کند.(اکثر مودم ها این قابلیت را ندارند، یک نمونه که این قابلیت را دارد Huawei e5575s Pocket Cube است) چون در غیر اینصورت در استفاده همیشگی باتری مودم شما آسیب می بیند.
همانطور که در جواب خانم صیفی نوشتم، در تجربه ای که بنده داشتم سرعت در مودم های TD-LTE خیلی بیشتر از مودم های معمولی 4G بود.
* خوشبختانه یا متاسفانه، علیرغم اینکه ایرانسل و فروشندگان تاکید بر این دارند که این مودم فقط با سیم کارت مخصوص TD-LTE کار می کند، در استفاده ای که من داشتم برای آزمایش سیم کارت معمولی 4G خودم رو داخل مودم گذاشتم و مودم خیلی خوب کار می کرد، سرعت هم دقیقا همان سرعت TD-LTE بود، مودم با همان فرکانس TD-LTE کار میکرد. همچنین طبق بررسی هایی که کردم بستر ارتباطی TD-LTE و FDD-LTE (یا همان 4G معمولی) بغیر از فرکانس ارتباطی با دکل، کاملا یکی هست.
* اینکه سیم کارت معمولی 4G هم در شبکه TD-LTE کار می کند و همان سرعت و کیفیت را هم ارائه می دهد، یعنی می توان با بسته های متنوع تر و ارزان تر سیم کارت های معمولی 4G، از شبکه TD-LTE استفاده کرد.
در پناه حق
ویرایش توسط mobin96 : May 27th, 2017 در ساعت 17:01
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)