-
معتبرترین شرکت های ارائه دهنده سرور مجازی vps در ایران
سلام دوستان.
احتمالا خیلی از دوستان تجربه سرویس گرفتن از افراد نالایق رو دارند.
میخوام از تجربه دوستان اینجا استفاده کنم و یه لیست از بهترین ارائه دهنده های سرور مجازی ایرانی داشته باشیم (منظور بنده دیتاسنتر ایرانی نیست. بهترین شرکت در ارائه سرور مجازی از همه دیتاسنترهای دنیا).
ممنون میشم اگر دوستان فارق از قیمت تنها بر اساس "کیفیت" و "پشتیبانی" و "پایداری" و "آپ تایم" بهترین ارائه کننده هارو نام ببرند.
ویرایش توسط ashnas : May 19th, 2017 در ساعت 01:57
-
-
May 19th, 2017 01:56
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : معتبرترین شرکت های ارائه دهنده سرور مجازی vps در ایران
باسلام
منظورتون از این سوال کمی گنگ هست چرا که هم فرمودید سرور مجازی ایران و هم این که دیتاسنتر های دنیا را قید کردید
به هر حال اگر سوالتون در مورد دیتاسنتر هست، قبلا به مرور در انجمن بحث شده
برای مثال در تاپیک زیر:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=128887
موفق باشید
-
-
با سلام
دوست گرامی ما از سایت امن ایران http://amniran.org وی پی اس گرفتیم قیمت مناسب و یکی از مزیتهای جالب این شرکت این است که ما حدود یک سال وی پی اس داریم و یک بار هم ریستارت و خاموش نشده!
-
تعداد تشکر ها ازgigarayaneh به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ashnas
سلام دوستان.
احتمالا خیلی از دوستان تجربه سرویس گرفتن از افراد نالایق رو دارند.
میخوام از تجربه دوستان اینجا استفاده کنم و یه لیست از بهترین ارائه دهنده های سرور مجازی ایرانی داشته باشیم (منظور بنده دیتاسنتر ایرانی نیست. بهترین شرکت در ارائه سرور مجازی از همه دیتاسنترهای دنیا).
ممنون میشم اگر دوستان فارق از قیمت تنها بر اساس "کیفیت" و "پشتیبانی" و "پایداری" و "آپ تایم" بهترین ارائه کننده هارو نام ببرند.
سلام
در انجمن 50% افراد ارائه دهنده سرور و سرور مجازی هستند
برای این که بهترین روش این هست
در بخش درخواست پست بزنید و چند مدل کانفیگ درخواست کنید
بهترین ارائه دهنده از نظر قیمت و کیفیت و ترافیک مشخص خواهد شد
با توجه به تجربه بنده
99% دیتاسنتر های ایرانی پیشرفت و پایداری و کیفیت دارند و دیتاسنتر های خارجی 100% و تفاوت زیادی در بین انها نیست
تفاوت اصلی در برخورد با کاربر یا ارائه پشتیبانی هست
مثلا بهترین دیتاسنتر های اروپای و امریکایی بدون هزینه خدمات پشتیبانی میدهند و برخی خیر
در ایران نیز همین طور هست
اگر از جای سرویس داشتید معمولا 99% مشکلات از ارائه دهنده هست نه دیتاسنتر و این مورد باید برسی کنید و ارائه دهنده خوب پیدا کنید برای این کار نیز در بالا توضیح داده شد و راه حل گفته شد
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازcompany_hosting به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
limpi
باسلام
منظورتون از این سوال کمی گنگ هست چرا که هم فرمودید سرور مجازی ایران و هم این که دیتاسنتر های دنیا را قید کردید
به هر حال اگر سوالتون در مورد دیتاسنتر هست، قبلا به مرور در انجمن بحث شده
برای مثال در تاپیک زیر:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=128887
موفق باشید
ممنونم از شما دوست عزیزم. بله فرموده شما کاملا درست هست. من سوالم رو بد پرسیدم. منظورم این بود بهترین سایت ایرانی که سرور مجازی میفروشند. معذرت
-
-
عضو جدید
سلام
والا بر اثر تجربه عرض مکنم
فقط وب داده رو من توصیه میکنم با قیمت معقول
وگرنه شرکت های بزرگی مثل فراسو و پارس دیتا و انیاک و غیره هستند که قیمتشون بسیار بالاست و برای خیلی از موارد به صرف نیست
[CENTER]شرکت خدمات اينترنتي رايان پارس وب | ارائه انواع خدمات ميزباني
هاست لينوکس SSD| ثبت دامنه | طراحي وب
-
تعداد تشکر ها از majofempire به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
با سلام و احترام
دوست عزیز شرکت مبین هاست یک سرویس دهنده معتبر در ارائه بهترین خدمات سرور مجازی و سرور اختصاصی از کشور های مختلف دنیا با بالاترین کیفیت را دارد اما در نظر داشته باشید
پاسخ شما با تجربه و همکاری بدست خواهد آمد
همه اعلام می کنند که سرویس دهنده خوبی هستند
یکی سری از اعضا هم به درست و بعضا نادرست عنوان می کنند فلان سرویس دهنده خوب یا بد است
در نظر داشته باشید باید دید خوب از دید شما یعنی چه
توقعات شما چیست
در صورتی که تمایل داشتید از کیفیت خدمات ما مطلع شوید ما در کنار شما خواهیم بود
https://www.mobinhost.com
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
سلام.
من به شما میهن وب هاست رو پیشنهاد میکنم.
شخصا یک ماه از سرور های مجازی آلمان این شرکت استفاده کردم و راضی ام. هیچ مشکلی نداشتیم.
از لحاظ پشتیبانی بسیار عالی هستند. از لحاظ کیفیت سرویس ها ما که بدی ندیدیم. قیمت مناسب از مهمترین ویژگی ها می باشد.
کمی درباره میهن وب هاست :
شرکت ارتباطات نت میهن فعالیت خود را از سال 89 با عنوان میهن وب هاست آغاز نمود که در مدت فعالیت خود توانست با اتکا به رضایت مشترکانش بیش از 32000 سایت را میزبانی کند ، میهن وب هاست با استفاده از جدیدترین متدهای میزبانی و استفاده از برترین سخت افزارهای موجود و استفاده از وب سرور بسیار قدرتمند لایت اسپید وضعیت لود سایت و آپتایم سایتهای میزبانی شده را بهبود میبخشد.
میهن وب هاست در مدت اندک و با حمایت کاربرانش توانست به جمع هاستینگ های برتر ایران در آمار جهانی بپیوندد.
لینک : mihanwebhost.com
+ لازم اضافه کنم نمی شه به صورت کلی هاستینگ رو به صورت هاستینگ برتر در تمامی زمینه ها معرفی کرد. اگر هم بشود کاری است بس دشوار. همانطور که خودتان گفتید ملاک های زیادی برای این انتخاب پیش رو هستند. هر شرکتی در برخی زمینه ها دارای نقاط ضعف و قوتی است که در کنار هم قرار دادن این موارد می توان به نتیجه گیری مطلوب رسید.
ویرایش توسط hmydcm : May 20th, 2017 در ساعت 22:20
-
تعداد تشکر ها از hmydcm به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
با سلام و احترام
دوست عزیز شرکت مبین هاست یک سرویس دهنده معتبر در ارائه بهترین خدمات سرور مجازی و سرور اختصاصی از کشور های مختلف دنیا با بالاترین کیفیت را دارد اما در نظر داشته باشید
پاسخ شما با تجربه و همکاری بدست خواهد آمد
همه اعلام می کنند که سرویس دهنده خوبی هستند
یکی سری از اعضا هم به درست و بعضا نادرست عنوان می کنند فلان سرویس دهنده خوب یا بد است
در نظر داشته باشید باید دید خوب از دید شما یعنی چه
توقعات شما چیست
در صورتی که تمایل داشتید از کیفیت خدمات ما مطلع شوید ما در کنار شما خواهیم بود
https://www.mobinhost.com
ممنون. اول میخواستم از مبین هاست خرید کنم. ولی وقتی زنگ زدم بهشون گفتن هیچکی تو شرکت نیست. پس پشتیبانی میشه هیچی. اصلا از ذهنم پرید
ویرایش توسط ashnas : May 22nd, 2017 در ساعت 00:51
-
-
May 22nd, 2017, 01:34
سلام
من یه مدتی است از https://shetabanhost.com سرور مجازی دارم از لحاظ سرویس و پشتیبانی بسیار عملکرد خوبی دارن به سرعت به تیک ها پاسخ میدن
نزدیک 5 شرکت سرور مجازی داشتم که به دلایل مختلف پشتیبانی ضعیف یا سرویس ها ضعیفشون انتقال دادم ولی شتابان هاست بد نیست
وب داده هم خوب هست هم از لحاظ پاسخگویی هم برخورد با مشتری
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازhamedalizadeh به دلیل پست مفید