با سلام شما اگه واقعا کیفیت - پشتیبانی میخوایین پس باید خوب هم خرج کنید
شما از پارس پک سرور تهیه کنید
http://parspack.com/vps/iran
در دیتاسنتر تبیان هستش
برای پشتیبانی نرم افزاری باید هزینه بدید !
با سلام شما اگه واقعا کیفیت - پشتیبانی میخوایین پس باید خوب هم خرج کنید
شما از پارس پک سرور تهیه کنید
http://parspack.com/vps/iran
در دیتاسنتر تبیان هستش
برای پشتیبانی نرم افزاری باید هزینه بدید !
ممنون میشم در ارتباط باشی تلگرام :@aminkarimi771
میتوانید یک بار سرویس های مارا تجربه کنید
قطعا کاربری همیشگی بربید خواهید شد
www.berbidvps.ir
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
آقا ماست ماهم ترشه![]()
ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
www.IranicaServer.com
دوستان من تبلیغ نخواستم! عزیزانی که سرور مجازی خریداری کردن لطفا نظر بدن!
سلام
جالبه که دوستان حتی تو این فرصت و تاپیک هم دارن تبلیغ می کنن!!! یعنی در این حد به هم احترام نمیذاریما.. دنبال دموکراسی هم هستیم . . .
بگذریم
من تجربه ی خوبی با هزار نویس ( مهندس علیگلی ) و فراسو ( مهندس عابدینی ) داشتم . بقیشون اصلاً نتونستن رضایت جلب کنن. هر کدوم یه مشکلی داشتن
الان حدود 30روزه که بعضی از سایت های خودم و مشتریان روی ****** هست و بد نیست. فعلاً که به مشکل حاد بر نخوردم که به چالش بکشم. ولی تا اینجای کار که پشتیبانی خوبی داشتن
ویرایش توسط toltek : May 30th, 2017 در ساعت 02:23
طراحی وب سایت | برنامه نویسی اختصاصی MVC.Net و PHP | بهینه سازی وب سایت02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
ممنونم از وقتی که گذاشتید و تایپ کردید.من یک سامانه فروش بلیت دارم. نباید هیچوقت قطع بشه. هرچند قطعی همیشه هست. ولی مثلا سایتی مثل ایران کنسرت روی افرانت هستش. هیچوقت سابقه قطعی نداشته. من هم همچین چیزی میخوام. ولی خب افرانت سرویس ارائه نمیده فعلا
- - - Updated - - -
سلام. ممنونم از درک بالای شما. احساس میکنم فراسو خوب باشه. ولی ****** قیمتش خیلی بالاست
ویرایش توسط ashnas : May 30th, 2017 در ساعت 10:45
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)