من هم هستم - با nginix کانفیگ شده میتونم بدم.
من هم هستم - با nginix کانفیگ شده میتونم بدم.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
nginx > همانند ُlitespeed
امضا رو نگاه کنید - از هر کجا که سرور بخایی در خدمیتم.
مثلا همین hetzner فول وارز نیست - ولی مشکلی با nulll نداریم و تمامی abuse ها رو جواب میدم که مشکلی همچون بلوک شدن ip و چیز های دیگه نداشته باشی.
چیزهای ساده آموزش داده میشه و حاد ها رو رایگان و بعضی ها با هزینه برطرف میشه. و ....
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
شما اگر بهتون یکی بگه که سایتت باز نمیشه چی فکر میکنی ؟
اعتبار هم همیشه به طراحی سایت نیست ، چرا که خیلی سایتها هم بودن که کامل و بی نقص بنظر میرسیدن اما دیگه نیستن !!امروز 06:16 AM
Kambizzaghart
متاسفانه سایت هایی که معرفی کردید باز نمی شوند ... پس هیچ اعتباری به این ها نیست !
وقتی میگید سی پنل میخواید یعنی سیستم عامل باید لینوکس باشه !سیستم عامل و غیره رو هم اگر امکانش هست دوستان بگن ... سی پنل حتما باشه !
در مورد سخت افزار هم باید بگم شما به حداقل 4 گیگ رم (یا بیشتر) و پردازنده 2 هسته ای قوی (و یا 4 هسته ای) نیاز دارید با حداقل پورت 100 مگابیت.
در مورد وارز بودن هم بهتره یا از هلند و یا از فرانسه تهیه کنید در غیر اینصورت به مشکل بر خواهید خورد.
پی نوشت : متاسفانه ما (پرشین وی پی اس) سرور وارز ارائه نمیدیم.
موفق باشید
سلام
می تونید سرور های ما رو هم ببینید
شرکت وب گستران بندر
بابت پشتیبانی :
کلیه سرورها بدون منیج بوده و ساعت کار شرکت از ساعت 8 صبح تا 12 شب می باشد
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
- سرور فول وارز یعنی ایران >> تعرفه قیمتی بالا + پهنای باند کم + پورت ضعیف + سرعت پینگ بالا برای ایران
- سرور فول منیج با پشتیبانی نرم افزاری سریع ( اینتروال 5 دقیقه ) یعنی اون شرکت باید حداقل 3 تا اپراتور آنلاین 24 ساعته داشته باشه و معمولا چنین ساپورت نرم افزاری برای سرور بالای 100 هزار تومان هزینه دارد ( من فکر می کنم هر کی بگه ما با این شرایط زیر 100 قیمت می دهیم دروغ گفته چون عقلانی و منفعت اقتصادی نداره)
-شما هزینه سرور رو + هزینه این ساپورت بکنین = نتیجه
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
ببینید من الان روی هاست دی ال هستم ... ریپورت هم داده شده سر انجمن ویبولتین از روی حسادت به ما ولی مشکلی پیش نیومده کلی ویندوز و غیره و غیره هم برای دانلود دارم و مشکلی پیش نیومده .
من گفتم هزینه ای که میدم الان 140 هزار تومان در ماه هست که فشار میاد از نظر مالی حالا منتظر پیشنهادات دوستان هستم .
اونطور هم که فکر میکنین نیاز شدید به پشتیبانی ندارین که حتما 24 ساعت باشه!
اما هزینه اولیه مطمئنن بالاست
هزینه Manage حرفه ای + هزینه ارتقا سطح امنیت
پیش نهاد میکنم از هتزنر بگیرین هزینه Setup داره اما ماه های بعد واستون ارزون درمیاد
پورت و... خوبی هم داره
اما فول وارز نیست
Vds
سی پی یو 8 هسته ای
هارد 500 گیگابایت
رم 4 گیگ
پورت 300 اختصاصی
پنل اختصاصی جهت کنسول و ریبوت
+ سی پنل
ماهیانه 140000 تومان
نت دیرکت - فرانکفورت - آلمان
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
دوستان دیتا سنتر هتزنر رو تائید میکنید ؟ وارز هست ؟ اگر وارز نیست گیر دادنش چجوریه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)