بهترین افزونه برای سایت مپ، Google XML sitemap هست که موردتایید خود گوگله. پیشنهاد می کنم سایت مپ یوآست رو دی اکتیو کنید و افزونه مذکور را استفاده کنید.
بهترین افزونه برای سایت مپ، Google XML sitemap هست که موردتایید خود گوگله. پیشنهاد می کنم سایت مپ یوآست رو دی اکتیو کنید و افزونه مذکور را استفاده کنید.
سلام.همون یاست سئو عالیه.سایت مپ رو با تفکیک های خاصی انجام میده و بین افزونه های سئو و سایت مپ تقریبا بهترینه
- - - Updated - - -
البته افزونه all in one seo هم سایت مپ خوبی داره
فقط Google XML sitemap
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
بهترین و بهینه ترینشونGoogle XML sitemap هست. فشار کمتری هم به سرور میاره
با سلام
به عقیده من فرقی نمی کنه از چه افزونه ای برای ساخت سایت مپ استفاده می کنی چیزی که اهمیت داره ساختار سایت مپ شما هستش
البته من افزونه Yoast رو ترجیح میدم چون تفکیک پذیری داره و البته قابلیت ایندکس عکس و فیلم به صورت جداگانه رو هم داخل گوگل میاره
شما باید یک نکته رو توجه داشته باشین اونم کانفینگ نقشه سایت هست
مثلا شما نباید بزارین که تگ ها داخل سایت مپ نمایش داده بشه و یا من دیدم بعضا از ووکامرسی استفاده می کنند داخل نقشه سایت محصولات رو مخفی کردن
که باعث میشه توی نقشه نباشه پس دقت داشته باشین کانفینگ نقشه سایت خیلی مهمه
مورد دیگه اینه که ایندکس ربطی به سایت مپ خوب یا بد نداره
بعضا مطالب تکراری هست یا کپی هست و یا هزار مشکل دیگه داره که باعث میشه مطلب ایندکس نشه و توی وبمستر تولز گوگل قسمت سایت مپ نیاره
بحث در این رابطه زیاده ..
چند ساله از yoast استفاده میکنم و مشکلی ندیدم تابحال
Gooelg XML رو پاک کن
سلام و درود
این که قطع و وصل شدن نیست.دوستان امروز فهمیدم سایت مپ افزونه yoast برا سایت من قطع وصل میشه
عکس ببینید نوشته Pending اما یک ساعت دیگه نگاه میکنی میبینی که 5000 ایندیکس بیشتر شده و Pending رفته001.jpg
نقشه افزونه سئو یواست قابلیت pinging داره یعنی وقتی شما یه پست منتشر میکنی به گوگل میفرسته که نقشه بروزرسانی شد و گوگل نقشه رو در وبمستر تولز ری سابمیت میکنه.
این قابلیت رو از طریق قراردادن کد زیر در فایل functions.php قالبتون میتونید غیر فعال کنید.
موفق باشیدکد:add_filter ('wpseo_allow_xml_sitemap_ping', '__return_false');
ویرایش توسط naghmesra : May 28th, 2017 در ساعت 14:19
درود
قابلیت خوبی هست بذارید فعال باشه.فعال باشه مناسب تره یا غیر فعال بودن
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)