اینقدر به خودت تلقین نکنی حله !![]()
اینقدر به خودت تلقین نکنی حله !![]()
مالی که نابودی آن تو را پند میدهد، از دست نرفته است.
--------------------------------------------------------------
بد گويي پشت سر ديگران آخرين كوشش ناتوان است.
----------------------------------------------------------
یک شب از خونه بزن بیرون بدون همراه داشتن کیف پول و هیچ پولی.. تا صبح تو خیابونا الاف باش و چون پولی نداری گشنگی میکشی! سرما زده میشی! لرز میگیرتت.مریض میشی و....
فردا صبح مثل بچه آدم میری خونتون میگی خدایا شکرت که نه گشنه هستم نه بی پناه و نه بی خانمان!
به نظر من همون حرف ممد درست
واسه خودت یه زید بگیر هم سرت گرم میشه هم حرف دلتو بهش میگی هم اون تورو به خودش جذب میکن هم دلداریت میده و...
اگه کاروبار داری زن بگیر اگه نه که دختر مردم بدبخت نکن
من که تجربه نکردم , اما بهش به عنوان یه فصل جدید تو زندگیت نگاه کن .
اینکه می تونی یه محیط جدید رو تجربه کنی , من به شخص دوست دارم از خونه فعلیمون بریم ! چون ازش دیگه خسته شدم .
این یه فرصت نه تهدید !
سلام
مثل ممد بیا تبریز کناره زیدت
فکر کن فردا ماشیت لحت میکنه از دپرسی در میای
منم اینطوری بودم 2 3 هفته کارو ول کردم درست شد
من فکر کنم اگر زید بگیر بعدش حالش بدتر از الان میشه (معمولا بی وفان)
بیا چندتا پروژه بهت بدم که بعد از چندین شب بیخوابی نفهمی کجایی و وقتی که تموم میشه حالشو ببری
من هم که چند سال پیش خونمون رو عوض کردیم اصلا ناراحت نبودم اون موقع هم که کلا کامپوتر و اینترنت خیلی باب نبود سعی میکردم بیشتر برم کوه و گلگشت
سر خودتو گرم کن اما سرغ زید نرو چون بعدش میشه قوز بالا قوز![]()
والا بهروز جان تا اونجا که من میدونم استقلالی جماعت همیشه دپرس هست بعد از اون 6 گل یادمه خیلیهاشون اون زمان مرگ موش خوردن! ولی عجیبه تو هنوز زنده ای
ولی یه راه حل هست بیا پیش خودم پرسپولیسیت میکنم! بعد باهام میریم استادیوم جایگاه 20 21 22 23 اینا حالت رو خوب میکنن خیلی حال میده ما که پول علف نداریم این جلو ما میکشن ما هم حالش رو میبریم! یه وقت خر نشی زید مید بگیری خرجت میره بالا خوشتیپ همه رو تو خماری بخوابون احساس غرور داشته باش! من جدیدا این مد رو دارم پیش میگیرم شاید اولش کمی تابلو شی ولی ردیف هست، رد ضمن یادت باشه وقتی از خونه جدید بیرون میری کسی رو تحویل نگیر نه پیر نه جوون نه بچه! نه دختر! این ثابت کرده برای اینکه بخوای میخت رو محکم بکوبی باید انجام بدی من برای آینده خودم همین هارو دارم برنامه میریزم! و یه چیز دیگه مارک یادت نداره اگر اسپورت میپوشی مارک دار ! اگر هم رسمی کراوات بسته به رنگ پیراهنت باید سلکت کنی!(سلکت=Select) ساعت هم سعی کن فقط Omega! من الان امگا دستم میندازم یه جذبه خاصی میده به آدم درسته گرونه ولی خب ارزشش رو داره
در ضمن اگر میخوای بری پاتایا صداش رو درنیار شاید برای جوون ها تو محل کلاست بره بالا ولی برای دیگرون تابل میشی! سعی کن خودت رو چشم و گوش بسته جا بزنی! راستی با این ممد نگرد ریختش تابلو هست آبروت میره ممد فعلا سرش شواوغه وگرنه برای اون هم یه کلاس میزارشتم
ولی این خیلی مهم هست پرسپولیسی بودن این رمز موفیقت من هست و خواهد بود این رو بدون شوخی بهت گفتم![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
راس میگه بی خیال زید بشو فقط مخ بزن در عین واحد با شش نفر بحرف خیلی حال میده زنخورت هم بالا میره
تک انداختن زنگ نزنی ها
همشونو سر کار بذار
برو بگرد تو وب یه سی ام اس پیدا کن فارسیش بذار برا دانلود
نقاشی بکش
سعی کن برا جامعه مفید باشی
از دپرسی در میای
مالی که نابودی آن تو را پند میدهد، از دست نرفته است.
--------------------------------------------------------------
بد گويي پشت سر ديگران آخرين كوشش ناتوان است.
----------------------------------------------------------
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)