-
May 16th, 2017, 16:21
عضو جدید
پاسخ : هک گسترده باج افزار WanaCrypt0r 2.0 در سراسر دنیا

نوشته اصلی توسط
dertgtr
برای غیر فعال کردن
SMB
من دو کد زیر رو در
PowerShell
ویندوز 7 وارد کردم :
- To disable SMBv1 on the SMB client, run the following commands:sc.exe config lanmanworkstation depend= bowser/mrxsmb20/nsi
sc.exe config mrxsmb10 start= disabled - To disable SMBv2 and SMBv3 on the SMB client, run the following commands:sc.exe config lanmanworkstation depend= bowser/mrxsmb10/nsi
sc.exe config mrxsmb20 start= disabled
بعد ریستارت سیستم .
کفایت میکنه؟
اقا من دستور اول رو زدم و الان مشکلی که ایجاد شده اینه که مثلا تلگرام دسکتاپ بالا نمی اد؟
مربوز به این کد میشه؟
-
-
May 16th, 2017 16:21
# ADS
-
May 16th, 2017, 17:54
در صورت آپدیت نیازی به غیرفعال سازی smb نیست، هرچند بشه کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی نباید v2 و v3 را غیرفعال کرد، باعث اختلال عملکرد میشه.
ضمنا با غیرفعال کردن v1 امکان file sharing رو در ویندوز های xp به پایین از دست میدین.
-
-
May 16th, 2017, 18:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
metti44
اقا من دستور اول رو زدم و الان مشکلی که ایجاد شده اینه که مثلا تلگرام دسکتاپ بالا نمی اد؟
مربوز به این کد میشه؟
نه تلگرام نصبی رو ویندوز با smb ارتباطی نداره خود من هم تلگرام دارم رو ویندوز بدون مورد بالا میاد
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
May 16th, 2017, 18:14
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2017, 19:15
عضو انجمن
دوستان بهترین راه حل آبدیت و بروزرسانی به آخرین نسخه ویندوزتون هست همچنین یک فایل PDF قرار دادم که میتونید با توجه به اون مورد SMB رو غیرفعال کنین برا اکثر ویندوز ها اشاره کرده
ضمن اینکه یکی از بهترین آنتی ویروس ها که خودم من سال هاس استفاده میکنم بیت دفندر هست که پیشنهاد میکنم
دستورالعمل_پیشگیری_از_باج_ا فزارwannacry
-
-
May 16th, 2017, 19:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
دوستان بهترین راه حل آبدیت و بروزرسانی به آخرین نسخه ویندوزتون هست همچنین یک فایل PDF قرار دادم که میتونید با توجه به اون مورد SMB رو غیرفعال کنین برا اکثر ویندوز ها اشاره کرده
ضمن اینکه یکی از بهترین آنتی ویروس ها که خودم من سال هاس استفاده میکنم بیت دفندر هست که پیشنهاد میکنم
دستورالعمل_پیشگیری_از_باج_ا فزارwannacry
کدهایی که تو این دستور العمل هست مخصوص سرور هست و روی سیستم های خونگی و عادی کارایی ندارد
-
-
May 16th, 2017, 19:47
سلام. الان راهی برای بازگشت اطلاعات پیدا شده؟
-
-
May 16th, 2017, 20:37
https://bitref.com/13AM4VW2dhxYgXeQepoHkHSQuy6NgaEb94
https://blockchain.info/address/115p...jcRdfJNXj6LrLn
مبالغی که تا لحظه ارسال این پست باجگیری شده. جمعا 179 نفر مبلغی در حدود 46 هزار دلار پرداخت کردن. یه چیزی حدود 172 میلیون تومان که مطمئنا قابل پیگرد هم نیست.
ویرایش توسط Balta : May 16th, 2017 در ساعت 20:42
-
-
May 16th, 2017, 22:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
کدهایی که تو این دستور العمل هست مخصوص سرور هست و روی سیستم های خونگی و عادی کارایی ندارد
دقیقا روی ویندوز خودم انجام دادم گرامی شما باید فقط زمانی که از بخش سرچ Powershell و CMD رو میخوایین ران کنین از پایین با Run as administrator اجراش کنید
-
-
May 16th, 2017, 23:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
دقیقا روی ویندوز خودم انجام دادم گرامی شما باید فقط زمانی که از بخش سرچ Powershell و CMD رو میخوایین ران کنین از پایین با Run as administrator اجراش کنید
پس این دو تا مربوط به چی هست ؟ چون فرق میکنه . این دو مورد هم تو سایت مایکروسافت درج شده بود
To disable SMBv1 on the SMB client, run the following commands:sc.exe config lanmanworkstation depend= bowser/mrxsmb20/nsi
sc.exe config mrxsmb10 start= disabled
To disable SMBv2 and SMBv3 on the SMB client, run the following commands:sc.exe config lanmanworkstation depend= bowser/mrxsmb10/nsi
sc.exe config mrxsmb20 start= disabled
-