-
مدیران سایت i-whost.net کجا هستند!!
درود
من الان سه سال از سایت i-whost.net سرویس میگیرم و حدود چند روز پیش زمان یکی از دامنه ها تموم شده! و فاکتور هم صادر شده بود و من پرداخت کردم ولی متاسفانه دامین فعال نشد و من هرچی به پشتیبانی تماس میگیرم حتی با تلفن کسی جواب نمیده!! مدیرای این سایت جمع کردن رفتن؟ پس چرا سایت هنوز بالا میاد! و الان جوابگو ما کیه که هزینه یه ساله رو پرداخت کردیم! حالا جدا از هزینه که بازم زیاد مهم نیست چون دامین منقضی شده کد انتقال دامین رو هم بهم نمیده که لااقل انتقالش بدم به یه شرکت دیگه، اینطور باید سه ماه صبر کنم که واقعا زیاده!! کسی از عزیزان راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه...
با تشکر
ویرایش توسط Alien87 : May 16th, 2017 در ساعت 12:51
-
-
May 16th, 2017 12:49
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : مدیران سایت i-whost.net کجا هستند!!
با پشنیبانی ریسلو تماس بگیرید .
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Alien87
درود
من الان سه سال از سایت i-whost.net سرویس میگیرم و حدود چند روز پیش زمان یکی از دامنه ها تموم شده! و فاکتور هم صادر شده بود و من پرداخت کردم ولی متاسفانه دامین فعال نشد و من هرچی به پشتیبانی تماس میگیرم حتی با تلفن کسی جواب نمیده!! مدیرای این سایت جمع کردن رفتن؟ پس چرا سایت هنوز بالا میاد! و الان جوابگو ما کیه که هزینه یه ساله رو پرداخت کردیم! حالا جدا از هزینه که بازم زیاد مهم نیست چون دامین منقضی شده کد انتقال دامین رو هم بهم نمیده که لااقل انتقالش بدم به یه شرکت دیگه، اینطور باید سه ماه صبر کنم که واقعا زیاده!! کسی از عزیزان راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه...
با تشکر
سلام
دسترسی به پنل دامنه دارید؟ (ریسلو)
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
با پشنیبانی ریسلو تماس بگیرید .
درود
من زیاد اشنا نیستم دوست عزیز! میشه راهنمایی کنید دقیقا باید کدوم وبسایت پیام بدم و چی بگم بهشون؟

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
دسترسی به پنل دامنه دارید؟ (ریسلو)
تا حالا به این سایت نرفتم! نمیدونم چطوریاس متاسفانه!
-
-

نوشته اصلی توسط
Alien87
تا حالا به این سایت نرفتم! نمیدونم چطوریاس متاسفانه!
وقتی دامنه میخرید میزبان باید بهتون پنل اصلی دامنه رو که مربوط به شرکت خارجی ثبت کننده هست باید بهتون بدن.
در غیر این صورت شما هیچگونه دسترسی به دامین ندارید عملا نمیتونید کاری کنید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-

نوشته اصلی توسط
mizban97
وقتی دامنه میخرید میزبان باید بهتون پنل اصلی دامنه رو که مربوط به شرکت خارجی ثبت کننده هست باید بهتون بدن.
در غیر این صورت شما هیچگونه دسترسی به دامین ندارید عملا نمیتونید کاری کنید.
نه چیزی بهم ندادن و تو پنل کاربریشم چیزی نیست متاسفانه !! پس باید سه ماه منتظر بمونم!! از مدیران این سایت خبری نیست؟
-
-
عضو جدید
سوال منم همینه مدیران این سایت کجا هستن مدتیه کلا پاسخگو نیستن !!!
-
تعداد تشکر ها از Club4fun به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Alien87
نه چیزی بهم ندادن و تو پنل کاربریشم چیزی نیست متاسفانه !! پس باید سه ماه منتظر بمونم!! از مدیران این سایت خبری نیست؟
با این حساب باید صبر کنید تا دامنه منقضی و آزاد بشه.
وقتی که آزاد شد از شرکت دیگری مجددا ثبتش کنید.
عزیز در خرید خودتون دقت کنید از افراد معتبر بخرید.
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Alien87
درود
با تشکر
سلام
آدرس : مازندران - بهشهر - خیابان هنر روبروی تامین اجتماعی
تلفن :01134533518
مدیر اصلی یک خانم بود ، اینجا هم به علت شکایت زیاد کاربران اخراج شدن
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=60443
ویرایش توسط iraniam2000 : May 16th, 2017 در ساعت 17:11
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2017, 17:23
عضو انجمن
بیاین تلگرام اگر ریسلو ثبت کرده باشند دامنه شما میشه براتون یک کاری کرد و کدانتقال گرفت براتون
@kakohost
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-