نقل قول نوشته اصلی توسط mhiizadi نمایش پست ها
سلام ؛ وقت بخیر جناب یوسفی عزیز .
تمایلی به توضیح ندارم؛ ولی نظر خود را در ابتدای تایپیک اعلام کردم .

با تشکر از همراهی تمامی همکاران .

- - - Updated - - -

تاریخ خرید سرور ایشان :
22 اُم ماه بوده است .

دقیقا همان روز سفارش انجام شده ولی ست آپ را با حدود یک ساعت و نیم تماس قرار شد دو ماهه بدهند که نداند .

بنده تمایلی نداشتم موضوع در اینجا ذکر شود .
خودتان نیز میدانید که هم فاکتور هتزنر موجود هست ؛ هم تاریخ خرید شما .

هر کدام از همکاران قصد ارائه سرویس داشتند , به تلگرام بنده پیام بدهند تا با ارسال دسترسی تیم ویور همه چیز را مشاهده کنند .

- - - Updated - - -

شما اگر تیکت رو بررسی میکردید ؛ بنده حتی فاکتور دیتاسنتر رو هم ارسال کردم و گفتم که تاریخ پرداخت ست آپ رو با تاریخ خرید سرور توسط خودتان مقایسه کنید .

مرد باشید و سره حرفتان بمانید .
سایر همکاران اگر به حرف بنده یا نوع کارکرد اینجانب اطمینان ندارند؛ 1 دقیقه وقت بگذارند و جلوی چنین خریدارانی را بگیریم .

به دلیل پر رو بازی شما در این تاپیک
مدارک شما برای پیگیری قضایی تحویل وکیل شرکت شد.
بیایید و بابت حذف و مصادره دیتای سایت های بنده و چند مشتری پاسخگو باشید.

من مشکلی نداشتم و نمیخواستم پیگیری کنم اما همان فاکتور کذایی و دروغ را هم بیاورید با خودتان در دادگاه تا تقدیم شود.

تمام تیکت ها و فاکتورهای پرداخت شده به حضرتعالی نیز تصویر برداری شده است تا اگر اکانت مرا از سایتتان نیز حذف کنید موجود باشد.

اتفاقا به نظر من همکاران باید جمع شوند و جلوی افراد مشکل داری مثل شما بایستند تا بی اعتمادی ما خریداران از بین برود

من بیشتر از یک سال است که از این فروم و از فروشندگان مختلف سرور تهیه کرده ام ، همه اول حرف های قشنگ میزنید و بعدش یک یا دو ماه هم تحمل می کنید و مثلا مشتری مداری میکنید ، بعدش نه سایت طرف براتون مهمه و نه هیچ چیزی

داداش کلاه برداری که چشم کج و گوش بزرگ نمی خواد.

من شما را به دادگاه می کشانم تا عبرتی باشید برای دیگران و دیتای کسی را بدون دلیل مصادره نکنید.

اینجا هم اگر کسی سرور نفروشه که زیاد هم راضی نیستم (چون اکثر افراد مشکل دارند) جایی هست که خرید کنم پس الکی خودتونو پاره نکنید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mhiizadi نمایش پست ها
سلام ؛ وقت بخیر جناب یوسفی عزیز .
تمایلی به توضیح ندارم؛ ولی نظر خود را در ابتدای تایپیک اعلام کردم .

با تشکر از همراهی تمامی همکاران .

- - - Updated - - -

تاریخ خرید سرور ایشان :
22 اُم ماه بوده است .

دقیقا همان روز سفارش انجام شده ولی ست آپ را با حدود یک ساعت و نیم تماس قرار شد دو ماهه بدهند که نداند .

بنده تمایلی نداشتم موضوع در اینجا ذکر شود .
خودتان نیز میدانید که هم فاکتور هتزنر موجود هست ؛ هم تاریخ خرید شما .

هر کدام از همکاران قصد ارائه سرویس داشتند , به تلگرام بنده پیام بدهند تا با ارسال دسترسی تیم ویور همه چیز را مشاهده کنند .

- - - Updated - - -

شما اگر تیکت رو بررسی میکردید ؛ بنده حتی فاکتور دیتاسنتر رو هم ارسال کردم و گفتم که تاریخ پرداخت ست آپ رو با تاریخ خرید سرور توسط خودتان مقایسه کنید .

مرد باشید و سره حرفتان بمانید .
سایر همکاران اگر به حرف بنده یا نوع کارکرد اینجانب اطمینان ندارند؛ 1 دقیقه وقت بگذارند و جلوی چنین خریدارانی را بگیریم .

آدرس شرکتتان را نیز در سایتتان پیدا نکردم

اگر درست کار میکنید اینجا قرار دهید تا پیگیری کنم و حضورا خدمت برسم