-
عضو انجمن
حجم mysql
سلام و خسته نباشید
mysql که تو هاست ها ارائه میشه تا چه حجم میشه پایگاه داده mysql رو گسترش داد
مثلا پایگاه داده رز بلاگ mysql هست؟ و الان به نظرتون چند گیگ فایل داره؟
مثلا میشه یک پایگاه داده mysql داشته باشیم که 100 گیگ حجمش باشه؟ و برای این مقدار چه میزان سخت افزاری از سرور نیاز هست
و اینکه برای پایگاه داده های خیلی سنگین که با PHP مچ باشه و کاملا ایمن باشه و منابع برای یادگیریش زیاد باشه چی رو پیشنهاد میدید؟
-
-
May 15th, 2017 11:05
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : حجم mysql
دیتابیس رزبلاگ 300 گیگ نباید بیشتر باشه،همین حدوده. MySQL هست
حجم دیتابیس به خودی خود مهم نیس،
اینکه چطور از سمت برنامه نویسی دیتابیسو به کار بگیریم مهمه.
سایت های خیلی بزرگ با دیتای حجیم از SQLserver و Oracle استفاده میکنن اغلب.
با php ام مچن
-
تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taksis
دیتابیس رزبلاگ 300 گیگ نباید بیشتر باشه،همین حدوده. Mysql هست
حجم دیتابیس به خودی خود مهم نیس،
اینکه چطور از سمت برنامه نویسی دیتابیسو به کار بگیریم مهمه.
سایت های خیلی بزرگ با دیتای حجیم از sqlserver و oracle استفاده میکنن اغلب.
با php ام مچن
300 گیگ mysql چه میزان سخت افزار نیاز خواهد داشت؟ تقریبی
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
300 گیگ mysql چه میزان سخت افزار نیاز خواهد داشت؟ تقریبی
خب میگم بستگی به برنامه نویسش داره
یه برنامه نویس با کد نویسی و کوئری گرفتن غیر اصولی ۱۰۰ مگابایت دیتابیسو کاری میکنه یه سرور با ۸ گیگ و ۴ کور cpu ام جوابشو نده
ولی یه برنامه نویس دیگه با optimize کردن برنامه و دیتابیسش ۱۰۰ گیگ دیتا رو با همین منابع مدیریت میکنه.
من خودم الان یه دیتابیس ۱۰۰ گیگابایتی رو SQL server ۲۰۱۴ دارم داره با ۴ گیگ رم رو ویندوز ۲۰۱۲ جواب میده به سادگی
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taksis
خب میگم بستگی به برنامه نویسش داره
یه برنامه نویس با کد نویسی و کوئری گرفتن غیر اصولی ۱۰۰ مگابایت دیتابیسو کاری میکنه یه سرور با ۸ گیگ و ۴ کور cpu ام جوابشو نده

ولی یه برنامه نویس دیگه با optimize کردن برنامه و دیتابیسش ۱۰۰ گیگ دیتا رو با همین منابع مدیریت میکنه.
من خودم الان یه دیتابیس ۱۰۰ گیگابایتی رو SQL server ۲۰۱۴ دارم داره با ۴ گیگ رم رو ویندوز ۲۰۱۲ جواب میده به سادگی
من قبلا احساس میکردم mysql میتونه تا 20 - 30 گیگ حجم داشته باشه و.... نگو بیشتر از اینا میتونه باشه
mysql یه مزیتی که داره رایگانه و تو هسات ها ارائه میشه و مزیت بعدیش به نظر من این هست که چون قدمتش زیاده مشکلاتش رفع شده، منابع زیادی برای یاد گیری و رفع مشکلات داره، امنیت هم که داره
-
-
تو دیتابس ها جدای از حجم داده ها ، چیزی که مهم هست اینکه شما از داده ها چه استفاده ای میکنید ، شما هر چقدر عملیات بیشتری رو داده ها انجام بدید ، منابع بیشتری مصرف میشه ، به همین صورت هر چقدر داده ها تون بیشتر باشه ،منابع بیشتری مصرف میشه.
الان برای دیتابس های حجم بالا ، به جای اینکه بیان منابع یک سرور رو افزایش بدن ، منابع رو بین چند سرور تقسیم میکنن ، این روش بین دیتابس های NOSql مرسوم هست ، Mysl هم ازش پشتیبانی میکنه.
-
تعداد تشکر ها ازfirebox به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
firebox
تو دیتابس ها جدای از حجم داده ها ، چیزی که مهم هست اینکه شما از داده ها چه استفاده ای میکنید ، شما هر چقدر عملیات بیشتری رو داده ها انجام بدید ، منابع بیشتری مصرف میشه ، به همین صورت هر چقدر داده ها تون بیشتر باشه ،منابع بیشتری مصرف میشه.
الان برای دیتابس های حجم بالا ، به جای اینکه بیان منابع یک سرور رو افزایش بدن ، منابع رو بین چند سرور تقسیم میکنن ، این روش بین دیتابس های NOSql مرسوم هست ، Mysl هم ازش پشتیبانی میکنه.
اره دیگه دقیقا
میگم هر چقدر حجم یک تیبل بالا بره اونقدر هم فشار به سرور میاره؟
مثلا یک سیستم وبلاگدهی رو در نظر بگیرید که تمامی نوشته های تمامی وبلاگ ها توی یک تیبل باشه و با آی دی شماره وبلاگ کلید باشه، اون موقع رفته رفته اون تیبل سنگین میشه و در آینده مشکل ساز میشه
برای این بهتره چیکار کنیم؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
اره دیگه دقیقا
میگم هر چقدر حجم یک تیبل بالا بره اونقدر هم فشار به سرور میاره؟
مثلا یک سیستم وبلاگدهی رو در نظر بگیرید که تمامی نوشته های تمامی وبلاگ ها توی یک تیبل باشه و با آی دی شماره وبلاگ کلید باشه، اون موقع رفته رفته اون تیبل سنگین میشه و در آینده مشکل ساز میشه
برای این بهتره چیکار کنیم؟
میتونید از روش پارتیشن بندی روی اون جدول استفاده کنید .
http://planet.sito.ir/%D9%BE%D8%A7%D...7%D8%AF%D9%87/
اگر پارتیشن بندی و بهینه سازی های مرسوم جوابگو نبود و منابع سرورتون قادر به انجام پردازشهای دیتابیس نبود میتونید از کلاسترینگ استفاده کنید .
https://dev.mysql.com/doc/refman/5.7...-overview.html
و اینکه برای پایگاه داده های خیلی سنگین که با PHP مچ باشه و کاملا ایمن باشه و منابع برای یادگیریش زیاد باشه چی رو پیشنهاد میدید؟
اینکه mysql دیتابیس خوبی هست شکی درش نیست اما در کل mysql برای دیتاهای پایین و رکوردهای پایین بهتر جواب میده (دوستان لطفا حمله نکنند که فلان گیگ با چند میلیون رکورد mysql دارند)
هر چقدر تعداد رکوردها و دیتاهاتون توی mysql بیشتر بشه ، به نسبت خیلی بیشتری باید هزینه صرف کنید (هزینه منظورم مصرف منابع هست)
اینکه که اکثر دوستان وقتی دیتابیسشون به دو سه گیگ میرسه کندی و مشکلات رو کاملا درک میکنند (فارغ از اینکه بهینه سازی هم انجام شده باشد)
لذا در جواب سوال شما دیتابیس رابطه ای postgresql رو پیشنهاد میکنم 
که به مراتب حرفه ای تر و امکانات بیشتری دارد و در رکوردهای بالا نسبت به mysql مصرف منابع کمتری دارد (در رکوردهای پایین عکس این قضیه صحیح هست)
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
میتونید از روش پارتیشن بندی روی اون جدول استفاده کنید .
http://planet.sito.ir/%D9%BE%D8%A7%D...7%D8%AF%D9%87/
اگر پارتیشن بندی و بهینه سازی های مرسوم جوابگو نبود و منابع سرورتون قادر به انجام پردازشهای دیتابیس نبود میتونید از کلاسترینگ استفاده کنید .
https://dev.mysql.com/doc/refman/5.7...-overview.html
اینکه mysql دیتابیس خوبی هست شکی درش نیست اما در کل mysql برای دیتاهای پایین و رکوردهای پایین بهتر جواب میده (دوستان لطفا حمله نکنند که فلان گیگ با چند میلیون رکورد mysql دارند)
هر چقدر تعداد رکوردها و دیتاهاتون توی mysql بیشتر بشه ، به نسبت خیلی بیشتری باید هزینه صرف کنید (هزینه منظورم مصرف منابع هست)
اینکه که اکثر دوستان وقتی دیتابیسشون به دو سه گیگ میرسه کندی و مشکلات رو کاملا درک میکنند (فارغ از اینکه بهینه سازی هم انجام شده باشد)
لذا در جواب سوال شما دیتابیس رابطه ای postgresql رو پیشنهاد میکنم

که به مراتب حرفه ای تر و امکانات بیشتری دارد و در رکوردهای بالا نسبت به mysql مصرف منابع کمتری دارد (در رکوردهای پایین عکس این قضیه صحیح هست)
بسیار ممنونم از شما
بله این قضیه درست هست تنها با یک دیتابیس 1.5 گیگی از mysql با خیلی از هاستینگ ها مشکل داشتم حتی هاست های پر بازدید.... بهینه هم بود
postgresql منابع آموزشی کمی در اختیار هست، البته برای برنامه نویسان حرفه ای میتونه مفید باشه چون از منابع خارجی استفاده می کنند
منتها من انگلیسیم خیلی ضعیف هست واس همین توش می مونم
والا همه جا میگن nosql ها خیلی بهتر هست، منتها تجربه کاری و منابع براشون خیلی کمه
ویرایش توسط iroo : May 16th, 2017 در ساعت 09:19
-
-
May 16th, 2017, 10:58
عضو انجمن
خود دیتابیس درست کردن یه مهندسی میخواد
mysql مشکلی زیادی با حجم نداره
البته بهتره برای پروژه های بیگ دیتا از nosql استفاده بشه !
در پروژه های بزرگ خیلی سریعتر از mysql جواب میدن !
میتویند از Mongodb استفاده کننید . کار باهاش زیاد سخت نیست
-