صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 103

موضوع: هک گسترده باج افزار WanaCrypt0r 2.0 در سراسر دنیا

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

پیش فرض پاسخ : هک گسترده باج افزار WanaCrypt0r 2.0 در سراسر دنیا

نقل قول نوشته اصلی توسط lemo1996 نمایش پست ها
    بعید میدونم با آپدین کردن به مشکل بر بخورید (در صورتی که ریجیستر شده ، هر نوع نال ، کرک و..)

چون ویندوز سرور هایی که به صورت ریجیستر شده با نرم افزار های کرک و.. هستند به مشکل نمیخورند با آپدیت .

روی سرور هایی که ویندوز 10 هم نصب است به صورت ریجیستر شده (کرک) باز هم مشکلی با آپدیت ندارند و بدون مشکل آپدین میشن .
    واقعیتش حجم آپدیت هم بالاست البته با این قطع و وصلی های نت افتضاح مخابرات هم خیلی سخت تر میشه
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

2. # ADS

عضو انجمن lemo1996 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    145
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    335 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها
    واقعیتش حجم آپدیت هم بالاست البته با این قطع و وصلی های نت افتضاح مخابرات هم خیلی سخت تر میشه
    صحیح ، ولی خوب امنیت مهمترین چیزه، الان برای برخی از کاربرانمون با توجه به اینکه چندین بار اطلاع دادیم که آپدین کنید ولی متاسفانه آپدیت نکردند و الان متضرر شدن و دسترسی به دیتاها رو از دست دادند .

ویندوز 10 نصب کنید خیلی بهتره ، با توجه به اینکه از نظر منابعی که استفاده میکنه با ویندوز 7 خیلی تفاوت نداره و از نظر بنده بهینه تره .
    ویرایش توسط lemo1996 : May 14th, 2017 در ساعت 22:04

4. تعداد تشکر ها از lemo1996 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    247
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    58 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها
    ویندوز شما 7 بوده یا .... ؟ ویروس کش و فایروال نرم افزاری داشتید ؟
    ویندوز 7 بود، فایروال و آنتی ویروس هم غیر فعال

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanshaikhi نمایش پست ها
    روی کامپیوترتون سرور ران نبوده؟ توی مودم port forwarding انجام داده بودین؟
    خیر ران نبوده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
    با سلام و درود.این باج افزار رو من اخبارشو گذاشتم و گفته بودم که مواظب باشید.اما کسی توجه نکرد.الان اینجا میبینم یک نفراتی گفتند که ما موندیم که .....حالا بیخیال.
    راه حل بهترش اینه که سیستم رو رستور کنید.راه حل های دیگه ای ازش منتشر شده.روش رجیستری و پاک کردن آن

کد:
    HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREsupWPM HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesWpm HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain “Default_Page_URL” HKEY_LOCAL_Machine\Software\Classes\[WanaCrypt0r 2.0 ransomware] HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\[WanaCrypt0r 2.0 ransomware]
    از داخل msconfig هم میتوانید اونایی که مربوط به این باج افزار هستش رو پاک کنید.
    سعی میکنم هرچه سریعتر مقاله کاملشو بنویسم.روش های خیلی زیادی واسش اومده.انشالله میذارم.از رجیستری و رستور کردن سیستم عامل استفاده کنید تا راه حل های دیگه هم بذارم.البته دوستان دیگه هم روش هایی گذاشتن.
    لطفا همیشه بدافزار و باج افزار هارو جدی بگیرید.یکی یک پستی میده,حتما نباید خرید و فروش باشه که همه بهش توجه کنند.به این پست ها هم توجه کنید.
    آپدیت سیستم عامل هم فراموش نشه
    از دست این روسیه و یا آمریکا.
    در ضمن,با آنتی ویروس نود 32 و یکی دوتا دیگه,چک کردم,ما پیداش نکرد.مخصوصا تاثیری روی این آنتی ویروس ها هم میذاره.
    بدرود.

- - - Updated - - -

این لینک هم جالبه.بخونیدش.کلاینت فکر کنم باشه

http://www.2-spyware.com/remove-wana...are-virus.html
    سلام،من بعد این اتفاق وبندوز عوض کردم، حالا ریستور که جواب نمیده، راه حل دیگه ای هستش؟

6. تعداد تشکر ها از st3205 به دلیل پست مفید

عضو انجمن miladtnt آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    219
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    275 پست

هفته ای یبار ویندوز عوض میکنم اینم روش اصن آلوده بشه ما با بدتر ازینا ساختیم !

عضو انجمن Gh-Moradi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    397
    تشکر تشکر شده 
    138
    تشکر شده در
    88 پست

ممنون میشم یکی از دوستان تاپیک جدیدی ایجاد کنه و داخلش راهکارها و پچ های امنیتی جهت جلوگیری از آلوده شدن ویندوزهای خانگی قرار بده چون کدها و دستوراتی که دوستان گذاشتند هم متعلق به ویندوز سرور و هم خانگی هست.

9. تعداد تشکر ها از Gh-Moradi به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Gh-Moradi نمایش پست ها
    ممنون میشم یکی از دوستان تاپیک جدیدی ایجاد کنه و داخلش راهکارها و پچ های امنیتی جهت جلوگیری از آلوده شدن ویندوزهای خانگی قرار بده چون کدها و دستوراتی که دوستان گذاشتند هم متعلق به ویندوز سرور و هم خانگی هست.

سلام

توصیه می شود راهکاری غیر معتبر فوق را به هیچ عنوان انجام ندهید زیرا احتمال دارد در آینده مشکلات دیگری برای سیستم شما ایجاد شود.

بهترین و ایمن ترین راهکار برای جلوگیری از بروز مشکل در خصوص مورد فوق ، آپدیت ویندوز و یک ریستارت ساده است ! ( سیستم شخصی ، سرور و کلیه دیوایس هایی که از سیستم عامل مایکروسافت استفاده می کنند )

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

11. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو جدید Meistero آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    414
    تشکر تشکر شده 
    160
    تشکر شده در
    116 پست

درود!
    1.آپدیت کردن مشکلی نیست ولی اگر این 2 مورد رو که با وجود آنتی ویروس معمولا غیرفعال هستند آپدیت نکنیم (بدلیل حجم بالایی ک دارند) مشکلی پیش میاد؟
    Windows malicious sftware removal tools
    Definitin update for windows defender

2.برای سرورهایی که مدیر آن اجازه آپدیت نداده آیا بستن پورت 137 و 139 و 445 کافیه؟
    ویرایش توسط Meistero : May 15th, 2017 در ساعت 02:26
    ~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه

عضو جدید number one آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    63 پست

سلام من ویندوز 8.1 آخرین آپدیت(2017) رو نصب کردم
    نیاز هست مجددا از داخل خود ویندوز آپدیت کنم؟

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض حمله‌ی سایبری، تولید خودرو در گروه رنو - نیسان را متوقف کرد

حمله‌ی سایبری واناکریپت تولید خودرو در گروه رنو - نیسان را متوقف کرد

قربانیان حمله‌ی سایبری واناکریپت، در حال افزایش هستند. گروه خودروسازی رنو نیسان، به‌تازگی اعلام کرده که به دلیل حمله‌ی این بدافزار، بخش‌هایی از تولید خود را متوقف کرده است.

بنا به اعلام رسمی شرکت آلیانس، کارخانه‌ی نیسان در ساندرلند انگلستان و سایت رنو در ساندوویل فرانسه، از حملات سایبری هفته‌ی گذشته، جان سالم به در نبرده‌اند. روز گذشته، یکی از مدیران رنو اعلام کرد که اقدامات اصلاحی در مقابل این بدافزار، در حال انجام است و به همین دلیل بعضی از خطوط تولید این برند، با کاهش فعالیت یا تعطیلی موقت مواجه شده‌اند. از سویی دیگر، با شناسایی دقیق خسارات این بدافزار به سیستم‌های کامپیوتری، احتمال توقف تولید در دیگر کارخانه‌های گروه رنو نیسان وجود دارد.

پس از آلوده شدن کامپیوترهای بیش از ۱۰۰ کشور دنیا توسط بدافزار واناکریپت، مدیران نیسان در اقدامی سریع، خط تولید خود در ساندرلند انگلستان را متوقف کردند. این درحالی است که بیشترین خسارات ناشی از حمله‌ی این بدافزار، گریبان‌گیر انگلستان بوده است.

یکی از مدیران نیسان در این‌باره می‌گوید:

مانند بسیاری دیگر از شرکت‌ها و کارخانه‌های فعال در انگلستان، سایت خودروسازی نیسان در این کشور نیز از حمله‌ی روز جمعه‌ی این بدافزار، در امان نبوده است. تیم کارشناسان ما به تلاش خود برای رفع نقص از سیستم‌های کامپیوتری در کارخانه‌های نیسان، ادامه می‌دهد.

مدیران رنو اعلام کرده‌اند که تولید خود با ظرفیت کامل را از چند روز دیگر شروع خواهند کرد. تعطیلی خط تولید رنو در فرانسه، تحویل مدل‌های لاگونا و اسپیس را به تأخیر می‌اندازد و از سویی دیگر، در خط تولید نسبتا بزرگ نیسان انگلیس هم مدل‌های لیف، قشقایی، جوک و نسخه‌های Q30 و QX30 از اینفینتی، با توقف تولید مواجه هستند.

بدافزار واناکریپت، در واقع نوعی باج‌افزار است که دسترسی قربانی به دیگر نرم‌افزارها و فایل‌ها را سلب و برای بازگرداندن دسترسی کاربر، درخواست باج می‌کند. حمله‌ی سایبری واناکریپت، علاوه بر کامپیوترهای بیش از ۱۰۰ کشور دنیا، فعلا ۲۰۰ کاربر در ایران را هم آلوده کرده است. این حمله را می‌توان بزرگ‌ترین تخریب سایبری در سطح جهانی نامید که تاکنون انجام شده است. این باج‌افزار به نام‌های مختلفی همچون WannaCry ،Wana Decrypt0r ،WannaCryptor و WCRY شناخته می‌شود.

باج‌افزار مذکور برای پخش شدن از یک کد اکسپلویت متعلق به آژانس امنیت ملی آمریکا استفاده می‌کند که مدتی پیش توسط گروهی از هکرها منتشر شد. این کد اکسپلویت از یک آسیب‌پذیری در سرویس SMB سیستم‌ عامل ویندوز استفاده می‌کند. در حال حاضر این آسیب‌پذیری توسط مایکروسافت مرتفع شده است؛ اما کامپیوتر‌هایی که به‌روزرسانی جدید ویندوز را دریافت نکرده‌اند، همچنان نسبت به این حمله و آلودگی به این باج‌افزار، آسیب‌پذیر خواهند بود.

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

عضو جدید shakib zero آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    105 پست

سلام

من ویندوز 10 دارم و آنتی ویروسی نصب نیست از windows defender استفاده میکنم

آخرین آپدیت سیستم عامل و windows defender نصبه دیگه چیکار باید کرد؟؟

ممنونم

صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)