دوست عزیز من پیشبینی میکردم که دوستان صحبت اعتمادو وسط بکشند به همین خاطر از همون اول گفتم ! وگرنه اینکه باید یه شرکت درست حسابی باشه و سابقه خوبی داشته باشه و اینجور مواردو من خودم اطلاع دارم نیازی نبود انقدر تهاجمی اینارو توضیح بدید !
من هدفم یادگیری فنی این مسئله هست مطمئن راه حل هم داره اگه راه حلی فنی دارید بفرمایید اگه نه که هیچی اینکه میگید بیکار نیست و ... شاید ما اطلاعاتیو میخوایم داخل سرور بریزیم که از کل شرکتشون هم با ارزش تر باشه ! باز اگه میخواید بگید برو سرور اختصاصی بگیر اینم نشد راه حل !
- - - Updated - - -
ممنون نه راستش موضوع هکر نیست اون فرق میکنه اصلا هرکی میخواد بیاد خودم آیپی بدم ببینم چطور میخواد وارد سرور بشه خیلی هم خوشحال میشم ولی موضوع اینه که خب ادمین سرور با توجه به دسترسی هایی که داره خب به راحتی میتونه هرکاری کنه قضیش با هک خیلی فرق میکنه من الان هدفم اینه ببینم راهی هست با توجه به همین دسترسی هایی که داره کاری کنم که امکان مشاهده یا کپی اطلاعاتو نداشته باشه.
- - - Updated - - -
ضمنا بنده اصلا نمیخوام به فروشندگان اینجا یا هرجای دیگه جسارتی کنم فقط جهت محکم کاری و بالا بردن ضریب امنیت اطلاعاتم هست