-
عضو انجمن
انتخاب سيستم براي اسكريپت سايت
با سلام در حال انتخاب اسكريپت موندم وردپرس كار كنم يا اختصاصي مشكل مالي هم واسه اختصاصي ندارم
كارم شركت نمايندگي وارد كننده asus و lenovo و hp و acer .... هست مي خوام سايتي بزنم براي توضيحات در مورد لب تاپ و مقايسه لب تاپ و محصولات كامپيوتري پنل حرفه ايي براي كاربر و نماينده هامون و درايورلب تاپ ها و اتصال به سيستم گارانتي و دراينده يااصلا راه اندازي فروشگاه حرفه ايي احتمالش 50% هست
در صورت اسكريپت اختصاصي كسايي كه حرفه ايي هستن و هزينه خوب ميگيرن نه قيمت الكي
در هر زبان php
يا asp
فقط بادليل بهم بگيد ممنون ميشم
-
-
May 12th, 2017 01:34
# ADS
-
پاسخ : انتخاب سيستم براي اسكريپت سايت

نوشته اصلی توسط
farshid17
با سلام در حال انتخاب اسكريپت موندم وردپرس كار كنم يا اختصاصي مشكل مالي هم واسه اختصاصي ندارم
كارم شركت نمايندگي وارد كننده asus و lenovo و hp و acer .... هست مي خوام سايتي بزنم براي توضيحات در مورد لب تاپ و مقايسه لب تاپ و محصولات كامپيوتري پنل حرفه ايي براي كاربر و نماينده هامون و درايورلب تاپ ها و اتصال به سيستم گارانتي و دراينده يااصلا راه اندازي فروشگاه حرفه ايي احتمالش 50% هست
در صورت اسكريپت اختصاصي كسايي كه حرفه ايي هستن و هزينه خوب ميگيرن نه قيمت الكي
در هر زبان php
يا asp
فقط بادليل بهم بگيد ممنون ميشم
با سلام ، طبق نیاز هاتون اینجور که معلومه طراحی یک CMS اختصاصی واقعا ریختن پول توی جوب هستش
چرا که 100 ها وبسایت بزرگ نقد و بررسی کالای دیجیتال توی دنیا از هسته وردپرس اسفاده میکنن
هم سئوی مناسبی داره هم سورس بازه و میتونی هر تغییری داخلش بدی
بهتره بجای اسکریپت یه قالب حرفه ای در رابطه با کارتون طراحی کنید و کارتون رو شروع کنید
بخش اتصال کاربر و نماینده رو خیلی راحت میشه با UserPro پیدا سازی کرد
-
-
عضو انجمن
وردپرس کار شما را راه میندازه. ولی اختصاصی هم میشه نوشت و دستتون کمی بیشتر توی اختصاصی نوشتن باز تره. البته وردپرس هم همه جوره پاسخگو خواهد بود.
از نظر امنیتی ، خوشبختانه وردپرس آپدیت های خوبی میده و معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی اختصاصی با توجه به اینکه سورس پروژه دست کس دیگه ای نیست ، اگر توسط برنامه نویس کاربلد نوشته شده باشه امنیتی بهتری خواهد داشت.
به هر حال ، من پیشنهاد میکنم تمام سایت هایی که قدم اول رو میخوان بردارن با وردپرس جلو برن و هروقت نتیجه مطلوب به دست اومد اگر نیاز شد بدن اختصاصی بنویسن.
اگرم خواستید اختصاصی بزنید پیشنهاد من php هست.
طراحی قالب وب سایت
PSD/HTML/Wordpress
طراحی بنر گیف، لوگو، پوستر و ...
-
-
عضو انجمن
اگر در حد و اندازه وبلاگ و همین کارهایی که فرمودید پس همون وردپرس انتخاب خوبیه ولی اگر میدونید فردا بازدید زیادی دارید و ممکنه امکانات و شاخه های بیشتری اضافه کنید وردپرس رو خط بزنید و برید سراغ دروپال یا اینکه بصورت اختصاصی با یکی از فریمورک های مطرح و بروز انجامش بدید.
-
-
در اینکه وردپرس یک سیستم بسیار قدرتمنده و شما میتونید با همین وردپرس کارتون رو شروع کنید شکی نیست. اما اگه حدستون این هست که بازدیدتون و گستره فعالیتتون در آینده بسیار بیشتر از اوایل کار میشه دروپال بسیار گزینه مناسبی هست. البته برای کار با اون و تنظیم و طراحی که مناسب فعالیت شما باشه باید یک دروپال کار ماهر یا برنامه نویس قوی داشته باشید.
-
-
سلام
وردپرس هسته خیلی قوی داره سئوی خوبی هم می تونه بهت بده
اما دروپال و جوملا ساختارمند تر هست برای فرایند های شرکتی و کنترل و مدیریت دقیق پروسه و اینکه بعدها برای استفاده به صورت تیمی بیشتر به کارتون میاد.
من به شخصه هر کاری رو با وردپرس انجام دادم اما دیدم دوستانی رو که وقتی با دروپال و جوملا تسلط پیدا کردند، برای حل مسایل شرکتی سریعتر و دقیق تر از من به نتیجه رسیدند
باز هم انتخاب با خودتونه
موفق باشید.
-