-
May 9th, 2017, 13:30
عضو انجمن
پاسخ : آموزش ساخت ربات تلگرام از صفر تا 100

نوشته اصلی توسط
hoka
والا من که پلتیک زدم به کار
یکی یکی مرحله هارو توی لوپ گذاشتم
وقتی کاربر ایمیلش رو میده از طریق preg_match تشخیص میده ایمیلش رو وارد کرده و بعد رمز رو میسازم و خودم بهش میدم . عجیبه ولی برای ما همین قدر هم کفایت کرد :D
من ثبت نام کاربر رو بصورت فرضی گفتم، در حالت کلی هدف چند مرحله بودن ورودی داده ها بود....
-
تعداد تشکر ها از iroo به دلیل پست مفید
-
May 9th, 2017 13:30
# ADS
-
May 9th, 2017, 19:27

نوشته اصلی توسط
iroo
من ثبت نام کاربر رو بصورت فرضی گفتم، در حالت کلی هدف چند مرحله بودن ورودی داده ها بود....
یک تیبل میتونید تهیه کنید که یوزرآی دی و دستور آخر رو ذخیره کنه
الباقی دستورات هم میشن if elseif else . اگر نیاز دارید چیزی که میخواید رو بگید اگر کم باشه مینویسم براتون
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2017, 19:59
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از par30 به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2017, 21:50
سلام دوستان
من یک رباتی میخوام
کاربرش این باشه که به کاربر یک پستی را معرفی کنید و در اضای دریافت جایزه از کاربر بخواد که این پست رو به چند نفر دیگه معرفی کنه
اگر میشه اول بگید لازمه اش چیه و اگر مقدره توضیح بدین که چه کار باید بکنم برای ساخت این ربات ...
ممنون از لطفتون
-
-
May 11th, 2017, 22:02

نوشته اصلی توسط
!MAHDI!
سلام دوستان
من یک رباتی میخوام
کاربرش این باشه که به کاربر یک پستی را معرفی کنید و در اضای دریافت جایزه از کاربر بخواد که این پست رو به چند نفر دیگه معرفی کنه
اگر میشه اول بگید لازمه اش چیه و اگر مقدره توضیح بدین که چه کار باید بکنم برای ساخت این ربات ...
ممنون از لطفتون
پست سین ساز میخواید؟ معمولا با php میشه ساخت
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2017, 22:45

نوشته اصلی توسط
kiava
پست سین ساز میخواید؟ معمولا با php میشه ساخت
فکر نکنم
یه ربات شبیه این ولی با عملکرد متفاوت یعنی به جای اینکه امکانات الکی در اضای معرفی ربات به 9 نفر به کاربر میده را ، من میخوام جایزه ای حالا هر هر صورت به کاربران رباتم بدم
به عنوان مثال فرد مورد نظر ربات رو به 9 نفر معرفی کنه و بعد معرفی ربات نام فرد را برای ادمین ارسال کنه تا جایزه رو تحویل بگیره

اگر به عکس توجه کنید ربات به هر فرد یک ایدی عددی میده تا باون بتونه معارفه های خودشو ثبت کنه
یه همچین چیزی میخوام ...
-
-
May 12th, 2017, 00:20

نوشته اصلی توسط
!MAHDI!
فکر نکنم
یه ربات شبیه این ولی با عملکرد متفاوت یعنی به جای اینکه امکانات الکی در اضای معرفی ربات به 9 نفر به کاربر میده را ، من میخوام جایزه ای حالا هر هر صورت به کاربران رباتم بدم
به عنوان مثال فرد مورد نظر ربات رو به 9 نفر معرفی کنه و بعد معرفی ربات نام فرد را برای ادمین ارسال کنه تا جایزه رو تحویل بگیره
اگر به عکس توجه کنید ربات به هر فرد یک ایدی عددی میده تا باون بتونه معارفه های خودشو ثبت کنه
یه همچین چیزی میخوام ...
خیلی سادس سورسشو به زودی میزارم
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2017, 00:54

نوشته اصلی توسط
kiava
خیلی سادس سورسشو به زودی میزارم
خیلی ممنون میشم
اگه میشه بعد از اینکه سورشو گذاشتید به طور کامل بگید چطوری باید ربات رو راه اندازی کرد
مورد بعد اینکه لطفا اینطوری باشه
ربات یک بنر به کاربر بده ، کاربر رو مجبور کنه که به تعداد x نفر بفرسته و بعد تایید فرستادن ربات نام کاربر رو برای ادمین ارسال کنه برای دریافت جایزه .
واقعا لطف میکنید ..
-
-
May 12th, 2017, 19:52

نوشته اصلی توسط
!MAHDI!
خیلی ممنون میشم
اگه میشه بعد از اینکه سورشو گذاشتید به طور کامل بگید چطوری باید ربات رو راه اندازی کرد
مورد بعد اینکه لطفا اینطوری باشه
ربات یک بنر به کاربر بده ، کاربر رو مجبور کنه که به تعداد x نفر بفرسته و بعد تایید فرستادن ربات نام کاربر رو برای ادمین ارسال کنه برای دریافت جایزه .
واقعا لطف میکنید ..

اساتید دیگه ای لطفا کمک کنید اگر براتون مقدوره ؟
-
-
May 13th, 2017, 14:32
عضو انجمن
دوستان من یه متنی رو میفرستم، چطوری نوشته چند خطی ایجاد کنم؟؟؟؟
مثلا این"
سلام
خوبی؟ سلامتی؟
به ربات ما خوش آمدید"
میخوام یه پیام چند سطری داشته باشم و بفرستم واسه کاربر ممنون میشم راهنمائیم کنید
-