سلام
دوستان شرایط گرفتن دسته چک رو میخواستم بدونم
بانک اصلیم که باهاش بیشتر کار میکنم پاسارگاد هست
ملی و ملت و صادرات و سامان هم حساب هام در گردشه
کدوم بانک شرایط راحت تری برای گرفتن چک داره؟
با تشکر
سلام
دوستان شرایط گرفتن دسته چک رو میخواستم بدونم
بانک اصلیم که باهاش بیشتر کار میکنم پاسارگاد هست
ملی و ملت و صادرات و سامان هم حساب هام در گردشه
کدوم بانک شرایط راحت تری برای گرفتن چک داره؟
با تشکر
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
بله
توی بانکهای دولتی باید پروانه کسب داشته باشی و ارائه بدی البته تاجایی که من اطلاع دارم
پیشنهاد میکنم از بانکهای خصوصی بگیرید بانکهای خصوصی خیلی خوب عمل میکنن مثلا یک مثال بزنم شما یکی از چکهات گم شده مبلغش 1میلیون هست توی خصوصی میری فرم پر میکنی و چک مسدود میکنن تا یک هفته ولی بانکهای دولتی میگن مبلغ چک بریز تا یک فته مسدود کنیم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام
در کشور ایران هیچ گونه قوانینی برای واگذاری دسته چک وجود ندارد . به این صورت که در اصل قوانین و بخشنامه هایی وجود دارد اما به دلیل عدم نظارت ، عملاً اجرا نمی شوند. به همین دلیل شرایط دریافت دسته چک حتی در شعبات یک بانک نیز با یکدیگر کاملا متفاوت است . شعبه یک بانک در خیابان x شرایط خاص خود را اعلام می کند و شعبه همان بانک در چند خیابان پایین تر شرایط دیگری ....... ( سلیقه مدیر شعبه در این مورد مهم است )
بهترین روش برای اطلاع از شرایط دریافت ، مراجعه حضوری است . بهتر آنکه با مدیر شعبه صحبت داشته باشید . در بسیاری موارد اگر حساب جاری قبلا در همان شعبه داشته باشید ، هیچ گونه مدارکی جز یک درخواست از شما دریافت نمی شود حتی در بانکهای دولتی ! اگر هیچ گونه سابقه حسابی نداشته باشید برای افتتاح حساب و دریافت دسته چک در چند روز می توانید ضمن افتتاح حساب جاری مبلغ قابل چشمگیری را به مدت چند روز در حساب واریز کنید و درخواست دسته چک دهید و ......... ( به صورت شخص حقیقی و بدون پروانه کسب !)
در سال 1395 نزدیک به 2/5 میلیون برگه چک برگشتی (معادل 30 هزار میلیارد تومان) در ایران وجود داشته است .
ویرایش توسط Ramin : May 11th, 2017 در ساعت 11:50
سایر دوستان تجربه ای ندارن؟
با سلام و عرض ادب
برای دریافت دسته چک در هر بانکی
اول باید یک حساب ( جاری ) باز کنید
و بعد نیاز به یک معرف دارید
(یعنی کسی از قبل در آن بانک حساب جاری داره باید براتون به عنوان معرف امضا بزنه)
اگه کسب و کاری هم دارید که مجوز داره اونم نیاز میشه
در کل گرفتن دسته چک کمی سخت است
اما هر چقدر در بانک مربوطه شناخته شده باشید
کارتون راحت تر انجام میشه ، حتی بدون معرف و جواز![]()
من بانک رفاه دارم..
اول باید یه حساب انجا داشته باشید که در گردش باشه.حداقل بالای 6 ماهی باهاش کار کرده باشید..
بعد میرید درخواست دسته چک میدید ..یه فرم بهتون میدن میگن برید پر کنید..اگر مغازه دارید که جواز یا اگر جواز نگرفتید اجاره نامه مغازه
فتوکپی شناسنامه و کارت ملی و..
یه معرف که تو ان بانک حساب داشته باشه
کپی سند محل سکونت یا اجاره نامه محل سکونت
25 تومانم ازتون میگیرن بابت پست و.... همین...بعد چند روز میگن بیا دسته چکتو بگیر..
من رفتم یکی از شعب بانک ملت تهران که حدود 4 سال توش جساب فعال داشتم.
گفتن برای حساب جاری برو پیش رییس.رییس هم که ماشالا . . . سرشم بابا نیاورد.گفت فلان مدرک فلان و . . .که گفتم ولش کن.
رفتم شعبه شهرستان یه فرم داد گفت بده یه معرف امضا بکنه بردار بیار.بعدش هم افتتاح کرد. الانم یه 50 برگی دارم.
تو این مملکت قانون به خوبی اجرا میشه.![]()
سلام
یک سری قوانین کلی وجود داره که عمومی هستند مانند داشتن کسب و کار و پروانه کسب یا اجاره نامه (سند) محل کار ، معرف معتمد و خوش حساب در اون بانک (شعبه مهم نیست ) ، درخواست و ... ولی خوب در کل طبق قوانین کلیه بانک ها اعطای وام و بازگشایی کلیه حساب ها برای مشتریان وابسته به نظر رییس اون شعبه هست و رییس شعبه تصمیم گیرنده اصلی هست و همان طور که آقا رامین گفتن هیچ قانون ثابتی وجود نداره
یک مثال ساده ، شما میخوای وام بگیری و برای ضامن یک کاسب دارای پروانه کسب را معرفی میکنی ولی رییس بانک اول اعلام میکنه فقط کارمند رسمی و رییس بانک دوم اعلام میکنه پروانه کسب قابل قبول هست
خوب شما هیچ جا نمیتونی شکایت کنی چون دقیقا تصمیم گیرنده اصلی رییس هست
خود من تو بانک سپه چون دوستم اونجا رییس شعبه بود بدون مراجعه به بانک حساب جاری طلایی اون هم دسته چک 50 برگ بار اول برام گرفت و حتی فرم های لازم را تو دفتر خودمان آورد امضا کردم و ضامن هم خودش داده بود یکی از مشتری ها امضا کرده بودند
اگر پروانه کسب داشته باشید خیلی راحت اکثر بانک ها بهتون دسته چک میدن ولی نداشته باشید باید آشنا و دوست داشته باشید که شرط لازم هست
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)