-
عضو انجمن
درخواست 39دلار
با سلام خدمت دوستان
ببخشید یه پرداخت دارم به یه سایت خارجی به مبلغ 39 دلار می شه پرداخت کرد و چه شرایط و تضمینی جهت ثبت خرید داره یعنی فقط ثبت بشه که شما پرداخت کردید مورد داشتیم پول دادیم ایشون می گه پرداخت کردم درگاه بلاک کرده و .. بعدا معلوم شدن ایشون اصلا پولی واریز نکرده و ...
یه نکته دوستان این چیزی که می خواهم بخرم یه لایسنس گیم هست یعنی سایت باید گیم و یوزر من رو تایید کنه تا اجازه خرید بده شما نیز باید با برنامه تیم ویور یا حالا هر چیزی می تونی به سیستم من وصل بشید و خرید رو انجام بدید از طریق ویزا کارت و مستر کارت میشه پرداخت رو انجام داد این نکته قابل انجام هست ؟ و یا بلعکس من با تیم ویور میام رو سیستم شما و تمام اطلاعات لایسنس رو روی سیستم شما می زنم و همه چیزو ست می کنم تا لینک پرداخت رو سیستم شما میرم و شما پرداخت رو انجام بدید برا اینکه بعضی دوستان گفتن که ای پی عوض میشه
ویرایش توسط Genral X2 : May 10th, 2017 در ساعت 14:11
-
-
May 10th, 2017 12:40
# ADS
-
پاسخ : درخواست 39دلار

نوشته اصلی توسط
Genral X2
با سلام خدمت دوستان
ببخشید یه پرداخت دارم به یه سایت خارجی به مبلغ 39 دلار می شه پرداخت کرد و چه شرایط و تضمینی جهت ثبت خرید داره یعنی فقط ثبت بشه که شما پرداخت کردید مورد داشتیم پول دادیم ایشون می گه پرداخت کردم درگاه بلاک کرده و .. بعدا معلوم شدن ایشون اصلا پولی واریز نکرده و ...
پرداخت با ویزا هست یا پی پال؟
-
-
از جناب حمید p30pay.ir خرید کنید اعتبارشون خوبه
یا میتونید از پیمنت 24 هم استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
سلام در خدمتیم
در تماس باشید
-
-
عضو انجمن
با سلام
پرداخت شما توسط پیمنت استیت قابل انجام است
شماره تراکنش و اسکرین شات پرداخت نیز قابل ارایه است
https://www.paymentstate.com/
سورس دلار نیز تضمین شده میباشد
با تشکر
-
-
عضو انجمن
یه نکته دوستان این چیزی که می خواهم بخرم یه لایسنس گیم هست یعنی سایت باید گیم و یوزر من رو تایید کنه تا اجازه خرید بده شما نیز باید با برنامه تیم ویور یا حالا هر چیزی می تونی به سیستم من وصل بشید و خرید رو انجام بدید از طریق ویزا کارت و مستر کارت میشه پرداخت رو انجام داد این نکته قابل انجام هست ؟
و یا بلعکس من با تیم ویور میام رو سیستم شما و تمام اطلاعات لایسنس رو روی سیستم شما می زنم و همه چیزو ست می کنم تا لینک پرداخت رو سیستم شما میرم و شما پرداخت رو انجام بدید برا اینکه بعضی دوستان گفتن که ای پی عوض میشه
ویرایش توسط Genral X2 : May 10th, 2017 در ساعت 14:19
-
-
عضو انجمن
سلام
چه بازی هست؟
با قیمت مناسب میتونید از اینجا خرید کنید
http://accountyab.ir
در صورتی که توی لیست بازی ها نبود به من پیام بدید با قیمت مناسب خرید میشه
-
-