هاست دی ال . یک سال باهاشون کار کردیم ( قبل از اون دوره ای که جمع کردن و گفتن دیگه سرویس نمیدیم ) و مشکلی باهاشون نداشتیم
الان ظاهرا هاست هاشون از ایرانه و در مورد کیفیت سرویس هاشون اطلاعی ندارم اما پشتیبانی خوبی داشتند .
هاست دی ال . یک سال باهاشون کار کردیم ( قبل از اون دوره ای که جمع کردن و گفتن دیگه سرویس نمیدیم ) و مشکلی باهاشون نداشتیم
الان ظاهرا هاست هاشون از ایرانه و در مورد کیفیت سرویس هاشون اطلاعی ندارم اما پشتیبانی خوبی داشتند .
سلام
روزتون بخیر
بنده یک سایت طراحی کردم با تحقیقاتی که درباره کیفیت و قیمت کردم میخواستم از اینجا هاست خریداری کنم
خواستم بدونم کسی تجربه خرید از این شرکت هاست نگار یا شرکت دیگه رو داره و از نظراتتون استفاده کنم
ممنون
با بقیه راستش کار نکردم
ولی سرور مجازی از هاست دی ال داشتم عالی بود
الان تیکت بزن به یه دقیقه نشده جواب میدن
سرور مجازی هم تاحالا یه بار اخطاریه نگرفتم ، کلی منابع استفاده کردم حسابی داغونش کردم ، بعدشم پسش دادم و اومدم بیرون
حالا چرا اومدم بیرون؟ دقیقا مثل تو گفتم ربتم میشه فلان و آمار میره بالا و پهنای باند خفن میخوام حجب خفن و ....
ولی بعد 1.5 سال هیچی نشد خخخخ
دیگه اوردمش روی هاست که خرجم کم شه دیگه ماهی ندم
از میهن میزبان خریدم ، پیشتیبانی واقعا عالی ، تیکت بزن خیلی سریع و با احترام جواب میدن و خوب راهنمایی میکنن
سپاس از توضیحات شما
حتما بررسی میکنم
هاست دی ال 24 ساعته به تیکت ها پاسخ میده و هیچ وقت نبوده که بیشتر از نیم ساعت مشکلات ما بی پاسخ بمونه
از طرفی هم سرورهای ایران هاست دی ال آسیا تک است و همه شماره های پشتیبانی شون در دسترسه
مثبتاندیشی، در حال زیستن و بیتوجهی به فردا نیست. دم غنیمت شمری البته هنر بزرگی است به شرط آنكه فردا، تاوانش نباشد!
پیشنهاد من فرانسه هست که میتونید از همین انجمن افر بگیرین ولی اگر ایران میخوایین اختصاصی بگیرید از میهن وب هاست یا ******
سلام
ایام به کام
از میهن وب هاست مدتی پیش سرور مجازی و هاست داشتیم. راضی بودیم و خوب بود. سرور های هاست دی ال اگر بازدید بالا دارید خیلی مناسبه. موفق باشید
میزبان24
زندگی زیبا با ارامش خاطر ما
احادیث امام زمان
برای شروع بهتر است از هاست اشتراکی استفاده کنید ، زیرا بعیید است که از ابتدا ، سایتتان بازدید همزمان بالایی داشته باشد . اما وقتی دیدید که هاست فعلی جوابگوی نیاز شما نیست (که قاعدتا این اتفاق پس از 5 الی 6 ماه خواهد افتاد) و تعداد بازدید کنندگان همزمان با حد بالایی رسید ، می توانید سرویس خود را از هاست اشتراکی به هاست اختصاصی تغییر دهید
سلام و عرض ادب خدمت شما برای استارت به نظرم از سایت ها و شرکت هایی ک اکثرا پول زیاد بخاطر قدمت و محبوبیت هایی ک دارن میگیرن استفاده نکنید
از سایت های با کیفیت توی همین انجمن یا ... استفاده کنید و اگر روزی مشکلی خوردین سریعا انتقال بدین فعلا اگر برین و هزینه های زیاد کنید فقط سرمایه خودتون رو هدر دادین
امیدوارم ک موفق باشین .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)