با سلام
بنده پولم رو ازش پس گرفتم
الان براتون توضیحات رو به طور خصوصی ارسال خواهم کرد
- - - Updated - - -
با سلامنوشته اصلی توسط ahmad4u
بنده ابتدا رفتم دادسرای محل زندگیم یک شکایت نامه ازش پر کردم و پرونده رو در جریان انداختم
بعد از یافتن اطلاعات و شماره تلفن های پدرش قاضی پرونده به ما گفت اول با خودش توافق کنیم و اگر پس ندادن اونوقت اون رو دستگیر خواهیم کرد.
بنده با پدرش تماس گرفتم و فردی رو به نیابت از خودشون فرستادن و حضوری در یکی از دفترهای اسناد رسمی کشور پولم رو دادند و من یک نامه پر کردم که شکایتم رو پس گرفتم ...
شما هم ابتدا برید و با مدارکی که دارید یک شکایت نامه در دادسرای محل زندگی خودتون پر کنید که هزینش 10 هزار تومان میشه (این رو به این خاطر میگم که پرونده براش تشکیل بشه و همه چیز قانونی پیش بره) ...
بعد با شماره ی پدرش تماس بگیرید و بگید که پول شما رو پس بدهند ...
همانطور که من از طریق مراجع قانونی اطلاعاتش رو به دست آوردم احتمالا شما هم اگر شکایت کنید باز همون اطلاعات رو برای شما پیدا میکنند ولی شاید کمی زمان بر باشه و از طرفی شاید قاضی پرونده این سری مستقیم دستگیرش کنه و اگه دستگیرش کنه و بره زندان پولی به شما نمیرسه پس بهتره به محظ اینکه شکایتتون رو پر کردید با پدرش تماس بگیرید و تقاضای پول بکنید و روزی هم که حضوری دارید میرید تا پول رو تحویل بگیرید اطلاعات و پروندتون رو همراه داشته باشید.
شماره پدر رضا فتحی:
ولی الله فتحی 09111149285