نقل قول نوشته اصلی توسط barbie28 نمایش پست ها
سلام.
من نمی‎دونستم این درخواستم را در این بخش یا بخش سرور اختصاصی درج کنم پس اگر اشتباه هست عذر میخوام.
چندین سوال ابتدا دارم:
سرور اختصاصی چه مزیت‎هایی داره؟ این‎که گفته میشه یک آی‎پی نمیدونم 16 آی‎پی اینا یعنی چی؟
من یک سرور با این مشخصات می‎خوام که خوب دقیقا کاستوم میشه ولی اگر شرکت یا کاربر معتبری پیشنهاد بهتری داره ممنون میشم اعلام کنه.
بنده برای کار خاصی نیاز به یک سرور قوی دارم که حداکثر 16 گیگ رم اختصاصی نه شِیر شده داشته باشه - فکر کنم تا 12 گیگ هم جواب بده اما می‎خوام ماه اول با 16 گیگ تست کنم که خیالم راحت باشه.
قدرت پردازنده برایم خیلی مهم است یعنی دوست ندارم منابع سرور خیلی زود پر بشه و گزینه خاصی در مورد پردازنده مد نظر ندارم.
میزان هارد مهم نیست ولی حداقل بایستی 1 و حداکثر 2 ترابایت باشه، از این بیشتر برام لازم نیست
سیستم‎عامل هم یقینا ویندوز
تمام کاری که بنده می‎خوام بکنم کار با یک نرم‎افزار برای یک پروژه شخصی است نه مربوط به هک است نه هیچ‎چیز دیگه تنها پروژه‎های شخصی خودم
آی‎پی سرور چون احتمال یک درصد ترکرهای خصوصی که عضو هستم را بخوام سید کنم ترجیحا از کشورهایی باشه که گیر ندند نظیر فرانسه و هلند.
ولی تورنت جزو پیش‎نیازهای آخرم است
الان یک شرکت سرور آلمان با 16 گیگ رم را 156 تومن میده ولی من چون تجربه خوبی زمان استفاده از سرورهای مجازی‎شان نداشتم دوست ندارم این دفعه ریسک کنم و پولم بره
ممنون میشم دوستان چه در رابطه با سرور مجازی و چه اختصاصی پیشنهادات خود را عرضه کنند و بودجه بنده حداکثر 160 تا 170 تومن است و بیشتر از این برای ماه اول نمی‎تونم هزینه کنم ولی در ماه‎های آینده ممکن است افزایش یابد.
اگر بخواهید از فرانسه و هلند با همه این مشخصات و قیمتی که ذکر کردید قابل ارائه می باشد
با قیمت مناسب و کمتر از قیمت اعلامی شما
توضیحات تکمیلی را از طریق لینک زیر برای ما ارسال کنید

ارسال تیکت پشتیبانی