-
April 27th, 2017, 15:09
عضو انجمن
پاسخ : تانوما (تار نوری مخابرات ایران) - ارائه اینترنت پرسرعت 100Mbps بر بستر فیبرنوری
مخابرات افر نامحدود را برگدونه این کارها پیش کشش
ویرایش توسط ali1232 : April 27th, 2017 در ساعت 15:13
-
تعداد تشکر ها ازali1232 به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2017 15:09
# ADS
-
April 27th, 2017, 15:14
عضو انجمن
پاسخ : تانوما (تار نوری مخابرات ایران) - ارائه اینترنت پرسرعت 100Mbps بر بستر فیبرنوری
سلام
در همه جای دنیا شما بر اساس سرعتت پول میدی اما در ایران شما هم به سرعت و هم به حجم باید پول بدید
متاسفانه تا زمانی که محدودیت حجمی باشه فایده ای نداره و هزینه زیادی داریم میکنیم
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
تعداد تشکر ها از meysam021 به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2017, 05:00
عضو انجمن
در فاز اول سرعت سرویس 16 مگ میباشد (sla) اما سرعت دریافت تا 50 مگ میباشد بنابراین اگه سرعت شما بین 16 تا 50 مگ باشه نرمال هست اما اگه زیر 16 بیاد میتونید شکایت کنید
هزینه هرگیگ اضافه هزارتومن هست که با مالیات و اینا نمیدونم چطور حساب کردن 1200 تومن
نکته خیلی مهم : هزینه کابل کشی داخل ساختمان برعهده خودتون هست اما اگه اپارتمان باشید و تمام همسایه ها از تانوما بخوان استفاده کنند خود مخابرات رایگان سیمکشی میکنه
نکته مهم دوم : بعضی مناطق فیبر فقط تا پست تلفن سرکوچه کشیده شده و خود کوچه هنوز به فیبر مجهز نشده در این شرایط به شما سرویس vdsl ارائه میکنند با همین شرایط 16 تا 50 مگ که بالا گفتم
اگر نیاز به فیبر داشته باشید یا باید صبر کنید مخابرات کل کوچه رو مجهز کنه یا همه ساکنین کوچه باید فرم درخواست تانوما پرکنند تا مخابرات نصب کنه
نکته بعدی اینکه تجهیزات قیمت پرت دارن میدن که اگه پورت فیبر میکروتیک با یک روتر بگیرید با 300 تومن جمع میشه
-
تعداد تشکر ها از elementary به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2017, 08:34
اگر سرویس 1000 مگ هم بدن وقتی حجمی باشه مفتش گرونه اگر میتونن نامحدود بدن یا حداقل از 2 شب به بعد نامحدود 100مگ بدن مثل ایرانسل که سه ساعت سرویس نامحدود داره از دو شب به بعد td/lteکه سرعتش هم محشره و نیازی هم به این همه دنگ فنگم نداره تمامی دانلودهام برای دو شب تا 4شب تنظیم میکنم و صبح که بیدار شدم تمام فایلها بصورت اوتوماتیک تو سیستمم هست سرعت دانلود هم 3مگ میده خیلی هم کافیمه و کارمو راه میاندازه به دوستان پیشنهاد میکنم کسانی که دانلود دارن زیاد td/lteایرانسل فعلا در حال حاضر گزینه خوبیه
-
تعداد تشکر ها از mehdi741 به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2017, 10:22

نوشته اصلی توسط
mehdi741
اگر سرویس 1000 مگ هم بدن وقتی حجمی باشه مفتش گرونه اگر میتونن نامحدود بدن یا حداقل از 2 شب به بعد نامحدود 100مگ بدن مثل ایرانسل که سه ساعت سرویس نامحدود داره از دو شب به بعد td/lteکه سرعتش هم محشره و نیازی هم به این همه دنگ فنگم نداره تمامی دانلودهام برای دو شب تا 4شب تنظیم میکنم و صبح که بیدار شدم تمام فایلها بصورت اوتوماتیک تو سیستمم هست سرعت دانلود هم 3مگ میده خیلی هم کافیمه و کارمو راه میاندازه به دوستان پیشنهاد میکنم کسانی که دانلود دارن زیاد td/lteایرانسل فعلا در حال حاضر گزینه خوبیه
دانلود شبانه هم دیگه به درد نمی خوره ، الان همه دوست دارن طی روز ویدیوها رو مستقیم استریم کنن و تماشا کنن ، دیگه زمان دانلود کردن و تماشا کردن داره تموم میشه. من خودم روزی ۲ گیگ از یوتیوب حجم مصرفی دارم.
-
تعداد تشکر ها ازfirebox به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2017, 13:31
عضو جدید
هرچی شماره تو شیراز تو همه مرکز ها بود زدم نوشت امکانش نیست مسخره است به خدا
-
-
April 29th, 2017, 16:09

نوشته اصلی توسط
fireserver
چقدر هزینه کردین؟؟
-
-
April 29th, 2017, 21:06
دوستان كجا بايد شماره رو چك كنيم كه ببينيم سرويس ميدن يا نه..؟!!
-
-
April 29th, 2017, 22:06

نوشته اصلی توسط
fireserver
خدمت دوستان عزیز
یک سرویس 80m
دوست عزیز امکانش هست یک پینگ هم 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بذارید ؟
-
-
April 29th, 2017, 22:10

نوشته اصلی توسط
a66sh
دوستان كجا بايد شماره رو چك كنيم كه ببينيم سرويس ميدن يا نه..؟!!
زنگ بزن مخابرات منطقه بهتر جواب میگیری
-
تعداد تشکر ها از Mostafa95 به دلیل پست مفید