یعنی چون این شرکت (یا هرچی) توی اصفهان هست، باید برم اونجا شکایت کنم؟؟
ممنون میشم یه مختصر توضیح بدید
- - - Updated - - -
دوست من، این شرکتی که الان صحبتش هست هم از سال 88 فعالیت داره (طبق مستندات روی سایتشون)
اینا هم اگر بخوای بخری هم خیلی سریع جواب میدن، حتی بعداز اتمام انتقال بک اپ (روز اول) برام پیامک اومد و پایان کار را اعلام کردند.
اما تا به مشکل جدی خوردیم، دیگه حتی به ناحیه کاربری و تیکت هم دسترسی ندارم.
- - - Updated - - -
همین شرکت (***) از دیشب (ساعت 1شب) تا الان، 2 بار در پیام خصوصی برام پیام فرستادن که یکی از سرورهاشون به مشکل خورده و تا آخر امروز مشکل را رفع میکنن و جبران خسارت میکنن.
(متاسفانه من امکان ارسال یا جواب به پیام خصوصی ندارم، نمیدونم یجور وقت کشی هست یا صادقانه حرف میزنن)
اگر اجازه بدید تا شب صبر کنم شاید نتیجه 3 سال تلاشم برباد نره!
اگر درست نشد، حتما اعلام میکنم
ویرایش توسط Mr.Miran : April 28th, 2017 در ساعت 13:31
| تلگرام : @pooyashf
خب ببینید دوست عزیز شما در شهر خودتون شکایت کنید طبق توضیع های من و دوستان یه کمی پاس کاری می شید از فتا به داداگاه و ... و خرج
بعدم اگه محل سکونت شما فرق داشته باشه داداگاه شما باید به داداگاه شهری که شما شکایت دارید پرونده رو بفرسته از بخت بد ، اگه شما هم راهتون دور باشه کلا باید قیدشو بزنید سر یه جلسه داداگاه حاضر نمیشه برا اذیت شما سر جلسه بعدی .... 20 روز 20 روز اذیتت می کنه باید بیای و بری و ...سر یه امضا باید بیای و ... خلاصه خیلی خیلی درد سر میشه هم خودتون اذیت میشید و ضرر مالی می کنید تازه اگر شکایت کردید باید تا اخرش باشید هر کی هم می گه داداگاه زود تموم میشه .. می گه داداگاه اینطوری کمتر یه سال نمیشه خیلیا خسته می شن شاید به یک یا دو سال طول بکشه داداگاه شما اگر وسط کار جا بزنید هر چی خرج کردید == ضرر یعنی باید حتما داداگاه رو ببرید تا متهم هزینه ها رو پرداخت کنه اگر هم از شما شکایت نکنه بعدش یعنی بعد جا زدن یا متهم نشناخته شدنش
فک کنم کامل توضیع دادم بهتون
خیلی حرف زیبایی زدن
اخرش التماس می کنه شما هم شاید دلتون به رحم بیاد و فقط یکی دو سال الکی دویدید
ویرایش توسط Genral X2 : April 28th, 2017 در ساعت 14:13
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)