سلام دوستان
یه فیلم هست 1 گیگه میخوام چند دقیقه اولشو دانلود کنم تا ببینم اون فیلمی که من میخوام هست یا نه
میشه با IDM این کار رو کرد؟ چه جوری؟راه دیگه ای هم هست بفرمایید
در ضمن من با این روش نتونستم C:\Documents and Settings سیستم خودمو پیدا کنم!
سلام دوستان
یه فیلم هست 1 گیگه میخوام چند دقیقه اولشو دانلود کنم تا ببینم اون فیلمی که من میخوام هست یا نه
میشه با IDM این کار رو کرد؟ چه جوری؟راه دیگه ای هم هست بفرمایید
در ضمن من با این روش نتونستم C:\Documents and Settings سیستم خودمو پیدا کنم!
سلام
تریلر فیلم را دانلود کنی راحت تر هست یا اسکرین شات را نگاه کن یا اگر سرور مجازی داری چند دقیقه اول را cut کن و آپلود کن نگاه کن
برای IDM هم این روش را تست نکردم ولی میتونید تعداد کانکشن را روی یک بزارید و چند مگابایت که دانلود کرد از مسیر دانلودهای موقت idm اون را با kmplayer نگاه کن ، مسیر موقت هم تو تنظیمات خودت تعین کردی و البته میتونی برای این یک مورد مسیر جداگانه بزاری
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
سلام تشکر از شما
Temporary directory توی تنظیمات به این صورته C:\Users\َAli\AppData\Roaming\IDM اما وقتی به این مسیر میرم توی پوشه Ali بخش AppData وجود نداره و کنار پوشه Ali یه عکس کوچک قفل هست.میشه راهنمایی کنید؟
نوع TEST رو انتخاب کن.
کد:https://zencoder.com/en/file-transcoding/pricing
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
ویرایش توسط iraniam2000 : April 27th, 2017 در ساعت 23:45
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
سلام
اگه لینک مستقیم هست نیاز نیست اصلاً دانلودش کنید هر فرمتی که می خواد باشه حتی mkv شما نرم افزار VLC Media Player رو نصب کن و از منوی File گزینه Open Network Stream رو بزن و لینک فایل مستقیم فیلم رو بهش بده و OK کن سریع برات فیلم رو بافر میکنه و آنلاین پخش میکنه
کد:http://www.videolan.org/vlc/index.fa.html
همون طور که دوستمون بالا گفتن اگر لینک مستقیم هست فایل رو با یک پلیر باز کنید اگر هم مستقیم نیست این دانلود منیجر رو نصب کنید :
Dap
سرعتش مثل idm نیست ولی فایل ویدئویی رو میتونید به صورت ناقص بگیرید و تا جایی که دانلود شده تماشا کنید
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)