متاسفانه چند ماه پیش بنده از همین انجمن با شرکتی آشنا شدم و هاست اشتراکی آلمان خریداری کردم

طبق تجربیات خودم و دستان دیگه, به نماد اعتماد و موارد دیگه نیز توجه کردم.

اما متاسفانه و بازهم متاسفانه اینجا هم قبل از خرید بسیار سریع و محترمانه پاسخ میدادن.
اما بعداز خرید .... (بماند)

یکی دوبار به مشکلهای فنی که مسئول مستقیم خودشون بودن به مشکل خوردیم و ازشون تقاضا کردم الباقی سرویس را لغو کنن و تا اون تاریخ ماهانه حساب کنن و بقیه وجه را پس بدن.
که متاسفانه زیربار نرفتن و قبول نکردن!

اما الان از دیشب حدود ساعت 22 تا حالا که 24 ساعت گذشته, mysql قطعه و ارتباط برقرار نمیشه
3 بار تیکت زدم که نهایتا امروز حدود ظهر جواب دادن که مشکل جدی با mysql پیدا کردن, باید منتظر باشم.

منازشون خواهش کردم آخرین بک آپ دیتابیس را در اخیارم بذارن تا سایتم را در هاست دیگری بالا بیارم تا بتونم جوابگوی مشتریان باشم.
(2 تا سایت فروشگاهی دارم)

جوابی ندادن و از ساعت 2 بعدازظهر تا الان کلا دسترسی به بخش کاربری و تیکتها هم قطع کردن, شماره تماس هم که کلا سرکاریه!

خلاصه خواستم از طریق نماد اعتمادشون اقدام کنمو شکایت کنم که متوجه شدم نماد تقلبیه و اصلا چنین نمادی ثبت نشده!

الان موندم چکار کنم و از چه طریق پیگیری کنم تا جواب بدن و بک آپ در اختیارم بذارن.
واقعا موندم چکار کنم, تو این وضعیت کساد کاری, با هزار مصیبت چندتا مشتری جور کردیم که به لطف این شرکت (نمیدونم درسته نام ببرم یا نه) فکر میکنن سایت جمع شده و فعالیت نداره!

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید