ضمن تشکر از تمامی هاستینگ ها و دوستان عزیز که در تاپیک شرکت کردن ...
دوستان لطفا این مورد رو مد نظر داشته باشید که بودجه 100 یا 150 تومان در ماه دیگه ارزان قیمت محسوب نمیشه و بودجه زیادی هست . و البته فعلا هم به این میزان از منابع نیاز نداریم .
من خودم قبلا سرور مجازی داشتم برای مصارف دانلود ، میزبانی و ... اما همیشه یه مشکلی داشتن این vps ها و همین مشکلات باعث شکل گیری این تجربه برای من شد. تا اینکه یکبار یکی از دوستانم برای وب سایت سرور اختصاصی خریداری کرد و به معنای واقعی کلمه قدرت بسیار زیادی داشت . وقتی باهم مقایسه میشدن ، قشنگ معلوم بود که سرور اختصاصی یه سر و گردن بالاتر هست ( حتی ارزان قیمت تر ها ) و تا بیت و بایت آخر منابع سرور فقط و فقط متعلق به خودمون هست . از مشکلاتی که از سرور های مجازی دیدم ، میشه به کمبود پورت و کاهش تدریجی سرعت دانلود برای کاربران و ایجاد نوسان در طول زمان اشاره کرد . یا تجاوز استفاده کاربران مختلف روی یک سرور اختصاصی از منابع سرور .
برای همین هست که به دنبال سرور اختصاصی هستیم و اولویت اصلی ما سرور تمام اختصاصی هست ...
دوستان راستی یه موردی که چند وقتی هست در موردش شنیدم ، ارائه سرور های ابری با فضای زیاد و قیمت کم هست . شکل ساختاری سیستمشون هم خیلی به تکنولوژی cdn ( شبکه توزیع محتوا ) نزدیک هست . بنابراین اگر کسی از دوستان اطلاعاتی دارن یا ارائه میدن ، در این تاپیک ذکر کنن ، بررسی میشه ...