با سلام
بنده هاست استاندارد ابری نیاز دارم ولی چون پرداخت به صورت ماهانه درج شده می خواستم ببینم شما آیا در صورتی که بنده بعد از ۱ روز تست ناراضی بودم برگشت وجه دارید؟
آیا امکان تغییر بسته از استاندارد به حرفه ای وجود دارد ؟
با سلام
بنده هاست استاندارد ابری نیاز دارم ولی چون پرداخت به صورت ماهانه درج شده می خواستم ببینم شما آیا در صورتی که بنده بعد از ۱ روز تست ناراضی بودم برگشت وجه دارید؟
آیا امکان تغییر بسته از استاندارد به حرفه ای وجود دارد ؟
ویرایش توسط hoseinit : April 24th, 2017 در ساعت 12:22
با عرض درود و احترام
امکان بازگشت وجه تا 5 روز برای تمام کاربران در صورت عدم رضایت از سرویس ارائه شده وجود دارد و این مسئله نیز در تایپیک ذکر شده است .
در هر زمان که شما مد نظر داشته باشید میتونید سرویس خودتان رو ارتقا بدید به پلان های بالاتر ، این مورد نیز با احتساب روز های استفاده شده از پلان قبلی محسابه میگردد و مابه التفاوت رو شما پرداخت خواهید کرد .==>> ایران سرور (خزر) تا مدت 5 روز در سرویس های سالانه و سرویس های ماهانه ، استرداد مبلغ پرداختی کاربران خود را در صورت عدم رضایت از سرویس ارائه شده ، تضمین مینماید . واضح است که این مساله بیانگر اعتماد ما به خدمات ارایه شده ای میباشد که در سایه اعتماد کاربران و مشتریان گرانمایه شرکت حاصل شده است <<==
با تشکر![]()
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)