با سلام ...
دوست عزیز منم تا حدی با شما و حرف هاتون موافق هستم ( در مورد انجمن و نحوه مدیریت و همچنین اعلام سرویس دهنده های مخاطره آمیز ) اما در تاپیکی که شما گفتید ، پاسخ های دیگر دوستان هم باید مد نظر قرار داد . ببینید وقتی شما از جایی هاست تهیه میکنید باید هر چند روز یک بار از هاست های خودتون بک آپ تهیه کنید و روی یک سرور دیگه از یک لوکیشن دیگه و از یک شرکت دیگه ذخیره کنید . اگر این کار رو انجام ندید ممکن هست به سرنوشت دوستمون در تاپیکی که گذاشته بودید ، دچار بشید . این مشکل در خصوص هر کسی هم ممکنه اتفاق بیفته!
ضمنا وقتی در مورد ضرر و زیان و شکایت صحبت میشه ، چه بهتر هست که ابتدا از طریق تیکت و راه های ارتباطی هاستینگتون پیگیری کنید ، در وهله بعدی از طریق پلیس فتا و تنظیم یک سند در دادگستری و در نهایت شکایت رسمی . شاید پست زدن در این انجمن دل شما و امثال شما رو که دل پری از هاستینگ های تبهکار دارید ( و البته حق هم دارید! ) خنک کنه ، اما نمیتونه چیز خاصی رو عوض کنه ...
اما خب همونطور که گفتم با اون قسمت حرفتون که روشن کردن وضعیت سرویس دهنده های این شکلی و معرفیشون هست ، موافق هستم . اما باز هم با داشتن مدارک و نه همینطوری روی هوا! دوست عزیزم شما هم اگر میخواید تجربیات خودتون رو در خصوص هاستینگ مذکور با من و دیگر دوستان در انجمن به اشتراک بزارید ، لطفا با اسناد و مدارک کافی این کار رو انجام بدید تا در نهایت کفه ترازو رو به شما سنگینی کنه و لاغیر ...
موفق باشید و شبتون بخیر ...