بر روی سرور من هیچ نام کاربری جدیدی اضافه نشده اما سیستم آلوده شده است . به نظر دوستان ایا امکان پیدا شدن راه حل و یا کشف کلید استفاده شده برای دیکریپت کردن وجود دارد یا بی خیال اطلاعات موجود شده و مجدد ویندوز نصب کنم؟
بر روی سرور من هیچ نام کاربری جدیدی اضافه نشده اما سیستم آلوده شده است . به نظر دوستان ایا امکان پیدا شدن راه حل و یا کشف کلید استفاده شده برای دیکریپت کردن وجود دارد یا بی خیال اطلاعات موجود شده و مجدد ویندوز نصب کنم؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
والله بکاب ده تا سایت و کلی اطلاعات روی سرور هست حالا شاید از نظر اون به دردنخور بوده ولی کلا زیادی از اندازه به دردبخور هست اطلاعات روی سرور و اگر خودش دست نزده که واقعا دستش درد نکنه اگه آدرس تماسی دارید بدید برم تشکر کنم ازشون
کلا دو سه ثانیه بعد از اتفاقی که افتاد اکانت نا آشنا را حذف کردم
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ممنون
همان دیروز که سرور در دسترس قرار گرفت بلافاصله آنتی ویروس نصب کردم و برای بکاب هم چون سرور اختصاصی دارم بلافاصله بکاب برداشتم ضمنا همانطور که گفتید iis هم فعال هست البته چون از سرور گاهی برای دانلود شخصی استفاده میکنم فعال کردم ولی به هر صورت فعال هست
خدا را شکر الان سرور و اطلاعاتش سالم هستند
ویرایش توسط iraniam2000 : April 18th, 2017 در ساعت 17:05
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)