یک اخلاق ناپسند که در این انجمن من بهش برخورد کردم چندین بار ظرف فعالیت مجدد خودم، هر جا علمی بحث می کنیم معمولا افرادی هستند جای بحث علمی و ارائه استدلال با بیسواد خواندن طرفشان سعی در اثبات درستی نظرات خودشان دارد.
بنده برابر استانداردهای cc که برای همه قابل دست یابی هست البته اگر مثل بنده بیسواد باش آشنا باشند و یک سری روابط علمی و منطقی در برنامه نویسی که اتفاقا خاص هیچ زبانی هم نیست و در اصل علوم و منطق عمومی رایانه ای هست، راهکار دادم و به دفاع ازش پرداختم.
حالا شما اگر استدلالی برای یک روش دیگر یا نادرستی روش بنده دارید به صورت علمی بیانش کنید جای این که بگید:
ترس شما از گمراهی دیگران جالب ترین قسمتش هست،همه این را استفاده می کنند.
چون همه میگن درست ترین هست. شما میخوای بگی غلطه؟
پشیمان می شوید
دیگران را گمراه نکنید.
چشم دوست عزیز. بنده بیسواد از دیگران بابت نظرات غیر علمی خودم عذر خواهی می کنم. شما به سواد خویش ببخشید.
توهین شما صرفا تحقیر کننده خودتان است. شما حتی تصورش هم نمی تونید بکنید تجربیات و دانش من رو در این عرصه. به هر حال باعث خندیدن من شدید بسیار.سلایق شخصی و اوهام خودتان را به دیگران پیشنهاد ندهید. ممکن است یک فرد تازه کار فکر کند که این حرفها درست هستند و باعث اتلاف وقت دیگران هم بشوید
----- از اونجا که هدف بنده صرفا نشر علم است مقصود از CC استاندارد Common Criteria می باشد.
https://en.wikipedia.org/wiki/Common_Criteria