-
April 7th, 2017, 12:45
پاسخ : مشکل پرداخت در ریسلو

نوشته اصلی توسط
mri_6889
به احتمال خیلی ضعیف شاید خود رسیلو این کار را کرده است.
توضیح اینکه: اتحادیه اروپا شرکتهایی را که بخواهند در این اتحادیه فعالیت رسمی نمایند، ملزم به تبعیت از قوانین خود میکند. یکی از قوانین این اتحادیه عدم مرواده مالی با کشورهای تحت تحریم(منجمله ایران) است.
به همین دلیل، وبمانی از وقتی که فعالیت رسمی اش را در حوزه اروپا شروع کرده، امکان ایجاد کیف پول یورویی را هم برای ایرانیان مسدود کرده است.
ضمنا به احتمال قوی با توجّه به اینکه Resello یک شرکت ثبت شده در هلند است، هرچند الان دارد با ایرانی ها کار میکند، امّا به احتمالا به دلیل قوانین اتحادیه اروپا(که هلند عضو آن است) مجبور به تحریم ایرانیها خواهد شد.
-
فكر نكنم مشكل از ريسلو باشه چون من از يك شركت اماراتي VPS ميگيرم سره پرداخت ماهيانه به مشكل خوردم، اوناهم از paymaster24.com براي درگاه استفاده ميكردند.
در ضمن بعد از قرارداد برجام اتحاديه با ايران مشكلي نداره (حتي قبلشم سره اين مسايل مشكلي نبود) ، و تحريم paymaster24 مربوط به خزانه داري امريكاست، طبق گفته ريسلو و شركت اماراتي
-
-
April 7th, 2017 12:45
# ADS
-
April 7th, 2017, 12:49
عضو انجمن
اره رسیلو جدیدا این مشکل داره
البته مشکل از وب مانی نیست و من با وبمانی در سایتهای دیگه پرداخت میکنم و هیچ مشکلی با هویت ایرانی ندارم
با رسیلو که مکاتبه داشتم سایت Peygiri.com معرفی کردند که از طرق اون میشه حساب ریسلو را شارژ کرد !
Dear sam razm,
Currently, there is an issue with payments through Webmoney due to OFAC regulations.
We are looking into a viable solution, but in the meantime you can use Peygiri.com to make deposits.
Sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Resello
با سایت هم پرداخت داشتم . تقریبا کمتر از 12 ساعت حسابم شارژ شد
-
-
April 13th, 2017, 22:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahinmq
عرض سلام و احترام :
2 نفر از کاربران وقتی که سیستم براشون پنل ایجاد کرد (جهت ثبت دامنه) ، وقتی چک کردیم ،کنار پنلشون برچسب Fraud زده شده و در توضیحات نوشته شده بود : IP Address Origin Does Not Match Accepted Countries
چک کردیم ، با آیپی ایران ثبت کرده بودند.
جهت تست 5 پنل جدید ایجاد کردیم اما مشکلی نداشت !
حدود 600 دلار شارژ داریم ، هرگلی به سرمون میزنن ، فقط مسدود نکنن.
امکانش هست مشخصات رسلو را تغییر داد ؟(کشور و شماره تماس و ...)
این مشکلی که شما فرمودید ربطی به مشکل شروع کننده و همچنین مشکل تحریم نداره!
از قسمت تنظیمات کلاه برداری، می تونید تعیین کنید که از کدوم کشور ثبت سفارش داشته باشید و مشکلی نباشه. و از کدوم کشور هنگام ثبت سفارش اون رو Fraud کنه.
-
-
April 13th, 2017, 22:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jamal
این مشکلی که شما فرمودید ربطی به مشکل شروع کننده و همچنین مشکل تحریم نداره!
از قسمت تنظیمات کلاه برداری، می تونید تعیین کنید که از کدوم کشور ثبت سفارش داشته باشید و مشکلی نباشه. و از کدوم کشور هنگام ثبت سفارش اون رو Fraud کنه.
اکثر مشتری ها کشور ایران را انتخاب می کنند و مشکلی هم نیست ، این مورد هم به همین شکل بود که به عنوان کلاه بردار شناخته شد. اما به هرحال با ایمیل دیگر پنل جدید ساختن و مشکلی هم نبود.
سپاس
-
-
April 14th, 2017, 06:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shahinmq
عرض سلام و احترام :
2 نفر از کاربران وقتی که سیستم براشون پنل ایجاد کرد (جهت ثبت دامنه) ، وقتی چک کردیم ،کنار پنلشون برچسب Fraud زده شده و در توضیحات نوشته شده بود : IP Address Origin Does Not Match Accepted Countries
چک کردیم ، با آیپی ایران ثبت کرده بودند.
جهت تست 5 پنل جدید ایجاد کردیم اما مشکلی نداشت !
حدود 600 دلار شارژ داریم ، هرگلی به سرمون میزنن ، فقط مسدود نکنن.
امکانش هست مشخصات رسلو را تغییر داد ؟(کشور و شماره تماس و ...)
از حالت Fraud فقط خود resello میتونه در بیاره
-
-
April 15th, 2017, 20:39
الان راهی است که بشه از طریق وبمانی اکانت ریسلو رو شارژ کرد؟
یک مقداری دلار داخل اکانت وبمانی گیر کرده و اجازه شارژ هم نمیده؟
-
-
April 15th, 2017, 20:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zfarhad2000
الان راهی است که بشه از طریق وبمانی اکانت ریسلو رو شارژ کرد؟
یک مقداری دلار داخل اکانت وبمانی گیر کرده و اجازه شارژ هم نمیده؟

با مشخصات ایرانی در رسلو ثبت نام کردید ؟
اگر بله ، مشخصات خودتون رو به غیر ایرانی تغییر بدید،paypal هم براتون فعال میشه
-
-
April 16th, 2017, 00:01
اصلا چرا ریسلو از واسطه paymaster24 برای پذیرندگی وب مانی استفاده میکنه که بخواهد این مشکلات رو ایجاد کنه و تازه کارمزد اضافه هم بگیره؟
چرا ریساو خودش مستقیما پذیرنده وبمانی نمیشود؟
آیا رسیلو حال و حوصله طی مراحل لازم برای باز کردن اکانت تجاری وبمانی و دریافت پذیرندگی وبمانی را ندارد؟
ضمنا باید از ریسلو بخواهیم که آپشنهای دیگری مثل Ok Pay و Perfect Money را هم به روشهای پرداخت حود اضافه کند.
-
-
April 16th, 2017, 13:32

نوشته اصلی توسط
shahinmq
با مشخصات ایرانی در رسلو ثبت نام کردید ؟
اگر بله ، مشخصات خودتون رو به غیر ایرانی تغییر بدید،paypal هم براتون فعال میشه
الان مسئله اون پولیه که داخل اکانت وبمانی دارم و نمی تونم باهاش ریسلو رو شارژ کنم. راهی است که بشه با وبمانی اکانت ریسلو رو شارژ کرد؟
کسی اکانت غیرایرانی داخل وبمانی داره که بهم کمک کنه؟
-
-
April 17th, 2017, 13:55
من با پشتیبانی رسلو و وبمانی تماس گرفتم ، وبمانی گفت ما مشکلی با ایران نداریم و مشکل از درگاه واسطه است ، ضمنا ظاهرا نمیشه با مشخصات یک کشور دیگه در وبمانی اکانت باز کرد چون با شماره موبایل وریفای میکنه
در نهایت رسلو گفت از سایت زیر برای پرداخت هاتون استفاده کنید ، من دو سه بار تا الان باهاش پرداخت کردم به غیر از معطلی 24 تا 48 ساعته برای شارژ مشکل دیگری نداشته ، البته سایتهای پیمنت 24 دات ای آر و پرداختگر دات نت هم هستند که با توجه به کارمزد 2 درصدی جدیدی که رسلو گذاشته گرونتر از سایت زیر در میان و این بنده خدا خالص واریز میکنه به حسابتون
ضمنا اون کاستومر آی دی و رفرنس که تو فرمش میخواد تو همون صفحه اول رسلوتون قرار داره دنبالش نگردید که چیه
peygiri.com
با تشکر
مسعود سعیدی
اصفهان هاست
www.esfahanhost.com
-