خب خب چه جواب هاي توپي كلي حال كردم از همه هم تشكر ميكنم
يكي از دوستان گفته بود كه فايل ها رو رويه اپلود سنتر ها اپلود كنم كه اين نامردي هست امديم يك روز اين عكس ها حذف شد اون موقع اون هايي كه از اين قالب استفاده ميكنند ناراحت ميشند(من خيلي دل رحمم)
اما در مورد فضا من خيلي نميخوام دور بر 200 و 300 مگ و در ضمن يكي از دوستان هم حرف خوبي زد اين قدر هم كه من گفتم فشار وارد نميشه
البته از اون هايي هم كه شخصي پيام دادن هم تشكر ميكنم و يك سري حقايق رو روشن كردن هم ممنون
يك چيزي هم يادم رفت بگم كه ديگه هم نميگم
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
الان پيام ها جديد رو ديدم كه جواب ميدم
من ميخواهم يك سايت ارائه ي اقلب رايگان راه اندازي كنم كه قراره كه قالب هايي بسيار گرافيكي و شيك بزارم و چون دوست ها خوبي هم دارم امارم بالا ميره ميدونم
اگر يكي بتونه برام هاست خوبي بده واسش تبليغ ميكنم شديد(البته هنوز تا امار بالا راه زياده)
كساني هم كه اينجا اعلام امادگي ميكنند لطفا و خواهشا مقدار فضا و پهناي باند قيمت رو مشخص كنند
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
در مورد پهناي باند هم خودتون ديگه حساب كنيد
مثلا من 40 تا قالب دارم و حجم هر كدوم به طور متوسط حدود 120 كيلوبايت هست و هر قالب هم مثلا(البته مثلاها) رويه 500 تا وبلاگ كه ميشه حدودا
2 گيگ البته اين تقريبي هست و ممكنه بعدا بيشتر از اين بشه