نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

موضوع: سوال در مورد دیتاسنتر ******

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mparvin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    19 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد دیتاسنتر ******

نقل قول نوشته اصلی توسط bertina_public نمایش پست ها

لطفا نام دیتاسنترهای ایرانی را که در حال حاضر به صورت تجاری به تجهیزات غیر رک مونت مانند کیس های دسکتاپ خدمات اجاره فضا به صورت یونیتی ارائه می نماید را بفرمایید.

- - - Updated - - -

متاسفانه مشخص گردیده ظاهرا یکی از افرادی که از ابتدا در این سایت در حال تخریب و پخش اکاذیب و تهمت می باشد بیش از 1 سال پیش به دلایلی از ****** اخراج و در شرکت تازه تاسیس رقیب مشغول به فعالیت شده اند و به همین دلیل سوء نیت ایشان از تلاش برای ضرر رسانی و تخریب و تهمت کاملا مشخص می باشد.
    با توجه به محرز بودن سوء نیت ایشان ، طبق استعلام از هر دو وکیل شرکت مشخص گردید امکان ارائه دادخواست کیفری مبنی بر نشر اکاذیب و تهمت به قصد اضرار با سوء نیت قبلی جهت استیفای حقوق شرکت در رابطه با ایشان محفوظ بوده که اسناد این نشر اکاذیب در این سایت به صورت کامل وجود دارد به همین دلیل طبق دستور واحد حقوقی ما از ابتدا امکان ارائه پاسخ مستقیم به ایشان را نداشته و نداریم.
    دیتاسنترهایی مثل افرانت و پارس آنلاین شاید الان تجهیزات غیر رک مونت رو قبول نکنن ولی قبلا قبول می کردن پس نمیشه گفت اولین ارایه کننده
    این همه واژه دیگه چرا باید واژه ای بگید که میدونید حقیقت نداره!!!

در مورد اخراج هم جالب بود برام چون هنوز ایمیل درخواست قطع همکاری رو دارم خواستید بگید همینجا پیوست کنم
    در مورد همکاری با شرکت تازه تاسیس هم تکذیب میکنم درحال حاضر فقط روی افراسئو کار میکنم که هیچ گونه فعالیتی در رقابت با ****** ندارد

نشر اکاذیب هم نکردم ، گفتم میگید تنها نماینده گوگل که واقعا نیستید
    گفتم میگید تایید شده مایکروسافت که نیستید چون مایکروسافت هیچ کاری به هاستینگ اون هم تو ایران نداره

باز هم میخواید بیوفتید دنبال شکایت بیوفتید تمام چیزهایی که گفتم مدارک اثباتش رو هم دارم

بهتره بیوفتید دنبال اصلاح مواردی که گفتم
    اینجوری دید من و بقیه هم نسبت به ****** عوض میشه

اگر میگید دیتاسنتر دارید و اتاق سرور نیست ، شاید من اشتباه میکنم چون نیومدم ببینم
    از سرویس تور مجازیتون استفاده کنید برای کاربرهاتون از دیتاسنترتون تور مجازی بذارید
    برای اعتبار خودتون هم خوبه

این کارها بجای تهدید خیلی بهتره ، نشر اکاذیب یعنی طرف استعفا بده بره بگید اخراجش کردیم

------------ ادیت --------------
    با نظر دوستمون mtbirir موافقم اتاق سرور هم کار هرکسی نیست!!!!
    ویرایش توسط mparvin : April 12th, 2017 در ساعت 18:33

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)