نقل قول نوشته اصلی توسط bertina_public نمایش پست ها
باسلام
علاوه بر ****** دیتاسنترهای tier4 دیگری نیز در ایران وجود دارد
****** علاوه بر قرارداد با شرکت برق منطقه ای تهران به عنوان سورس اصلی برق نسبت به تامین برق خود از طریق ژنراتور دائم کار به عنوان redundant power source اقدام می نماید.
نگهداری سوخت ذخیره جهت قطعی برق های طولانی در چندین تانک مجزا و قرارداد با موسسات تامین سوخت برای قطعی های برق بیش از 96 ساعت
همچنین ژنراتور بک آپ جهت جایگزینی با ژنراتور دائم کار در شرایط اشکال فنی در آن
همچنین استفاده از UPS های online موازی با سورس برق مستقل جهت تامین برق بدون وقفه سرور ها و تجهیزات شبکه به صورت dual power
تامین لینک ارتباطی از طریق دو تامین کننده کاملا مجزا به صورت HA
با وجود این موارد ****** در حال حاضر امکان ارائه SLA برق و شبکه 99.99% را دارد اما هماهنگونه که در ابتدای متن نیز ذکر گردیده Uptime SLA ****** جهت تامین برق و شبکه 99.9% می باشد و در حال حاضر ****** SLA برق و شبکه 99.99% که در استاندارد Tier4 رایج می باشد ارائه نمی نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با بخش فروش تماس حاصل نمایید.
سلام دوست گرامی من
طبق استاندارد ANSI TIA 942 برای TIER 2 سابق و درست تر بگم Rate 2 جدید به بالا برق باید توسط دو شرکت مختلف تامین شود. ممکنه بفرمایید برق شما غیر از شرکت برق دولتی از کدام شرکت دیگه تهیه میشه؟ همینطور در صورتی که ادعا میشه که رتبه ۴ دارید مرکز داده Redundant شما کجاست و باید سرتیفیکیت هم رو ارائه بدید. باقی مسائل رو بعدا می پرسم.

لازمه عرض کنم اگر سوالی می پرسم برای اینه که خیلی خوشحالم خبر از راه اندازی دیتاسنتر جدید می شنوم اما اطلاعات نادرست دادن یکم برای سرویس گرفتن دل چرکین می کنه من رو. بنده دارای مدرک CDCP - Certified Datacenter Professional هستم و سوالاتم بی دلیل و از روی هوا نیست.