سلام
1-هزینه یکبار است
2-بله به صورت شخصی میشه استفاده کرد مثلا خود من در اکانت خودم نزدیک به 30 ترابایت فایل دارم و هرموقع میخوام دانلود میکنم
3-بک اپ های چند وب سایت هم روزانه میریزم داخلش و هیچ وقت پاک نمیکنم و پاک نمیشن
4-نه به عنوان هاست دانلود اگر لینک هاتون را شر کنید بعد از مدتی گوگل بررسی میکنه و اگر فایل ها نقض قانون کپبی رایت باشن اکانت بسته میشه ولی اگر نقض قانون کپی رایت نباشن مشکلی نیست ( مثلا عکس های وب ساییتون را میتونید شر کنید و لینکش را بزارید یا هرچیز دیگه که نقض قانون کپی رایت نباشه)
البته استفاده شخصی هرچی خواستین میتونید دانلود و اپلود کنید و هر فایلی باشه اگر شر نکنید مشکلی نداره در واقع شما هر فایلی اپلود کنید میتونید لینکش را شر کنید ولی اگر شر کنید نباید قانون کپی رایت را نقض کنه
5-پهناش دانلود و اپلودش هرچقدر سرعت دانلود اپلودشتون باشه میده بهتون ( unlimited ) و resume هم داره....
6-فایل ها بینهایت میمونن توی درایو شما و اکانتی که ما میدیم lifetime هست.... و میتونید 200 ترابایت هم اپلود کنید توش
7-حتی میتونیم دامنه شما را به گوگل verify کنیم بعد ایمیل های زیر مجموعه مثلا info@yourdomain.com با فضای بینهایت و حجم بینهایت و همشون از خود gmail لود میشن و با امنیت گوگل....
اگر خواستین با ایدی تلگرام پیام بدین:
mufctalk