عذرخواهی میکنم متوجه نشدم، تخفیف شاملش میشه یا نمیشه؟
بازگشت وجه در بیشتر شرکت ها 7 روز یا تا پایان دوره سرویس دهی هست درثانی بنده مشتری ثابت هستم و از جابجایی زیاد خوشم نمیاد بخاطر همین "بازگشت وجه تا پایان دوره همکاری" اهمیت بیشتری برای بنده دارد.
- - - Updated - - -
جسارت نشه ولی قبلا از سرویس دهنده های معتبر اینجا سرویس داشتیم که متاسفانه همون اوایل کیفیت خوب بود و اینقدر سرور را تا خرخره پر کردند که قابل اسفاده نبود و نمیتونستیم هم ثابت کنیم یعنی اون مبلغ ارزش بحث کردن نداشت بخاطر همین الان کمی احتیاط میکنیم. با عرض پوزش
بله سفارش دادم و مثل همیشه عالی ممنونم از دیروز خیلی اذیتتون کردیم و عالی بود همه چیز
پشتیبانی که خیلی اذیت کردیمش و سرعت و همه چیز
از دیتاسنتر های دیگه هم سرور ارائه میدید؟ چون توی سایت ندیدم
منو ببخشید ولی کی این حرفارو میگه من نمیدونم ایکس ال هاست مدیرش ایرانی هست و سالهاست ما ازشون برای هاستینگ سرور داریم
کی گفته با ایران مشکل داره؟
در ضمن این دو سروری که شما از ما خریدید از هتزنر آلمان هست
ما بیشتر بخش هاستینگمون در ایکس ال هاست هست به خاطر شبکه ی عالی و سرور های پرقدرت و ساپورت مثال زدنیش
ولی خب چون خیلی سرورها گران هستند برای مجازی سازی نمیصرفه مخصوصلا توی ارائه ی آی پی هم حساس
تحویل آنی چه زمانی با مشکل رو برو میشه؟
البته من سرورهارو آنی ( با 5 دقیقه تاخیر گرفتم)
اگر از طرف سرویس دهنده مشکلی نباشه در 99 درصد موارد وقتی خریدار از رمز آسون استفاده کنه سرور های 2008 و 2012 و 2016 نصب نمیشند و ارور میدند و پشتیبان باید رمز رو سخت و دستی بزنه ساخته شه
در مورد تحویل آنی هم سرور آنی هست ولی 5 دقیقه نصب سیستم عامل طول میکشه دقت کنید ایمیل آیپی و ... سریع ارسال میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)