نوشته اصلی توسط
phpcoding
با سلام
زیاد نمی پیچونم یه راست میرم سر اصل مطلب
فریم وورک ها ابزار هایی هستن که کار برنامه نویس هارو بسیار راحت تر کرده و به قول معروف اونارو جلو میندازن . صرفه جویی در وقت و داشتن امکانات بالا از مزیت اونها می باشد . مثلا برای php فریم وورک YII خیلی خوبه . برای سی و خانواده سی فریم وورک .NET حرف اولو میزنه . برای css فریم وورک bootstrap واقعا عالیه . برای javascript فریم وورک های prototype و jquery بیشترین کاربرد رو دارند
به جز php بنده از تمام فریم وورک های ذکر شده استفاده میکنم و ازشون کاملا راضیم
و اما چرا در php از هیچ فریم وورکی استفاده نمیکنم ؟ چون خودم فریم وورک اختصاصی خودمو دارم . تک فریم وورک = TkFreamWork
مسلما وقتی یه نفر خودش فریم وورک نوشته باشه برای خودش نمیاد با فریم وورک های بقیه کار کنه حالا هر چقدرم که میخواد اون فریم وورک عالی و دست اول باشه . بنده حتی پروژه های PHP که تحت فریم وورک باشن رو قبول نمیکنم و تا الان خیلی از موقعیت های شغلیمو بخاطر این مسئله از دست دادم ولی خب تا آخرش همین رویه رو ادامه میدم چون از استفاده کردن از فریم وورک های PHP واقعا بیزارم . به قول معروف در سطح خودم نمیدونم که بخوام با اونا کار کنم . کار های Pure و فول اختصاصی که با فریم وورک دست نویس خودم نوشته بشن رو 1000 برابر ترجیح میدم . ولی بلعکس عاشق فریم وورک های bootstrap در css و jquery در javascript هستم از استفاده از اونها و کد نویسی باهاشون لذت می برم . البته نمیخوام بگم فریم وورک های PHP بد هستن . اتفاقا عالی هم هستن فوق العاده خوبن ولی نظر شخصی من اینه
جمع بندی کلی موضوع با خودتون
شب خوش