https://accounts.google.com/signin/recovery
این لینک ممکن است به شما کمک کند
تک کلود - TakCloud.Com با بیش از ۸ سال سابقه
راه های ارتباطی : ارسال تیکت | ایمیل: info at takcloud.com | گفتگوی زنده سایت | شماره تماس : 09211553169
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
با سلام
یک بار با گوشی اندرویدی وارد بشید و تست کنید
معمولا روی اندروید 4 وریفای لازم نداره و وارد میشه
اگه موبایل اندرویدی ندارید از بلواستک استفاده کنید
اگه وارد شد ، سریع ایمیل ریکاوری و شماره ی جدید برای وریفای اضافه کنید به اکانت![]()
سلام
کلاً جیمیل مراحل امنیتی خیلی سختی داره یه حساب دارم فقط رمزش یادم نیست اما شماره موبایلش رو دارم و تو Forget Password پیامکش رو تایید هم میکنم اما میگه حتماً باید تاریخ دقیق ساخت حساب یا ایمیل پشتیبان که به حساب وصل باشه رو بدونم اما من نه تاریخ ایجاد حسابم یادمه نه ایمیل پشتیبانی زدم براش برای همین الان خیلی وقته به جیمیل قبلیم با اینکه شماره موبایلم هم دارم نمی تونم دسترسی داشته باشم و یه جیمیل جدید ساختم
والا امنیت خوبه ولی نه دیگه تا حدی که خود کاربر اذیت بشه![]()
خیلی ممنونم بابت راهنمایی دست شما درد نکنهتعدادی از جیمیل ها رو نجات دادم داشتم به آخرهاش می رسیدم که یهو برای چند تا آخری باز اس ام اس و تماس صوتی خواست نمی دونم یهو چش شد ! ای پی رو هم به آمریکا عوض کردم باز نشد
نظری ندارید؟
- - - Updated - - -
آره والا دیگه شورش رو درآورده
- - - Updated - - -
خیلی خیلی ممنونم آقاییبا راهنمایی شما مشکل حل شد
چند تا آخری رو هم با تغییر آی پی حل کردم
کلا جیمیل دیگه خیلی خیلی اذیت میکنه![]()
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
خواهش میکنم قربان
آره دیگه Gmail امنیتش رو خیلی بالا برده و یک جورایی خودش رو ایزوله کرده
کاملا ضد هک شده ، این اتفاق بعد از هک شدن یاهو افتاد
گوگل نمیخواد به هیچ وجه صدمه ای که یاهو دید رو تجربه کنه !!!
گوگل حتی به useragent های الکی هم حساسه و باعث فعال شدن حساسیت زیاد رو درخواست هاتون میشه. کلا خیلی حساب شده هست کاراش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)