-
April 6th, 2017, 10:01
عضو انجمن
پاسخ : چرا هاستینگ حق افزایش قیمت ندارد ؟!
سلام
همش هم تقصیر مشتری ها نیست تقصیر بعضی هاستینگ های بازار خراب کن هم هست.
فقط هم منظورم با اونایی که همه تون می شناسید و درحال فروش سرور 5 تومنی و 2 تومنی و... هستن نیست بلکه منظورم با نقطه مقابل اینا یعنی نجومی فروش هاست.
خودتونم می دونید که تو ایران کدوم هاستینگ ها نجومی قیمت دارن درسته؟ خب حالا خودتون رو بذارید جای یه مشتری ساده وقتی ببینید از یه نجومی فروش معتبر 140 تومن سالانه هاست 100 مگ میگیرید همون کنترل پنل (حالا سی پنل و دایرکت ادمین و...) و امکانات و... هاستی رو داره که میشه با ماهی 2 تومن یا سالی 20 تومن گرفت فکر نمیکنید که چرا باید برای کیفیت مشابه و یکسان پول اضافی بدم؟ به نظر من اون نجومی بگیرا فقط نباید به کیفیت پشتیبانیشون بنازن اگه اونا واقعاً از لحاظ کیفیت و امکانات سرویس ارزش های چند برابری داشتن اون موقع بود که مشتری دلش نمی سوخت پول زیاد برای سرویس خوب بده ولی وقتی می بینه تفاوت چندانی بین هاست 200 هزار تومنی از یه نجومی فروش و یه هاست 20 هزار تومنی از یه با انصاف (یا شایدم بی فکر) نیست پس چرا باید پول برای کیفیت وجود نداشته بده؟
بار ها حتی vps هم از دوستان این انجمن خریدم و قیمت متوسط 40 - 50 - 60 هزار تومانی هم دادم ولی گاهاً بودن کسایی که فقط زیاد میگرفتن و مثلاً سرور گرون قیمت که گرفته بودم معادل یه سرور ارزان قیمتی که از جای دیگه داشتم بود و حتی تو سرور 50 - 60 تومنی هم محدودیت سنگین i/o داشتم.
خب چرا باید اینطور باشه؟ وقتی شما هاستینگ دار ها قدر پول مشتری رو با ارائه کیفیت مطلوب رعایت نمیکنید مشتری هم پیش خودش میگه وقتی همشون تقریباً سر و پا یه کرباسن بهتره از ارزون فروشه بخرم که حداقل اگه چندان رضایت بخش نبود دلم برای پولم نسوزه.
باور کنید اکثر مشتری های سرور 5 تومنی و هاست 2 تومنی و... کسانی هستن که دستشون خیلی بیشتر از من و شما به دهنشون میرسه ولی همونطور که گفتم برای گرفتن پول زیاد از مشتری باید کیفیت، برخورد، امکانات و... خوب هم به مشتری بدید.
نمیشه که یه هتل 1 ستاره بیاد فقط قیمت سرویس هاشو گرون کنه اما کیفیتش در همون حد 1 ستاره بمونه شما کیفیت عالی بده مشتری عالی هم بگیر
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2017 10:01
# ADS
-
April 6th, 2017, 10:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MJmoonwalk
کسی که دنبال کیفیت باشه نمیاد سرور ارزون بخره. من که تاپیک هایی که قیمت های ارزون روی تیتر دارن رو اصلا باز نمیکنم! مگر اینکه استفاده غیرحرفه ای از سرور داشته باشم مثل دانلود موقت تورنت!
با کمال احترام لازمه بدونید این نسبت 1 به 10 هستش .!
یعنی از هر 10 نفر 1 نفر مثل شما عمل میکنه
اگر همه اینطوری بودن دنیا گلستان میشد ..
-
-
April 6th, 2017, 11:03
عضو انجمن
بازار دست خود مدیران هاستینگ ها هست
کیفیت های مختلف با قیمت های مختلف
باید جمع شوید و صنف هاستینگ رو مراحلشو برید و راه بندازید تا بشه یکم مدیریت شه روی این قضیه
یا اینکه به طور دوستانه دست به دست هم بدید و یک قیمتی تعیین کنید برای یک سرویس پایه
اگه دقت کنید تا 3 4 سال پیش مشتری ندیده بودید که سرور مجازی برای میزبانی سایتشون تهیه کنن. اما الان هر کسی میره دنبال سرور مجازی . علتشم همین قیمتا هست که هر هاستینگی برای اینکه قیمت سرویس خودشو بیاره پایین تر میره سرورای استوک ارزون تری رو از مارکت ها خرید میکنه و باعث میشه که کلا طرز فکر و دید مشتری نسبت به خرید هاست از هاستینگ ها عوض شه.
-
-
April 6th, 2017, 11:26
دو مورد مدنظرم رسید که پیشنهاد بدم (قبلا خودم استفاده کردم و نسبتا موفق بوده)
۱- حتی المقدور سعی کنید قیمت رو برای مشتریان و سرویسهای فعال قبلی حفظ کنید و تغییر قیمت رو فقط برای سفارشهای جدید مدنظر قرار بدید.
۲- سرویسهایی که رابطه مستقیم با نرخ دلار دارند را در سایتتان با قیمت دلاری نشان بدهید و در هنگام پرداخت به ریال تبدیل کنید + درصدی را به عنوان کارمزد پشتیبانی به فاکتور اضافه کنید.
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2017, 11:58
سلام خدمت همه دوستان
در هر چیزی باید یه کم انصاف و رعایت کرد....
مخصوصا جناب علایی شما من خودم نزدیک دو ساله ازتون سرویس دارم
این دوسال اگر به خاطر امکاناتی که ارائه می کنید رو هاست ها و کمی دست مشتری و باز میزارین نبود من قطعا سرویسمو عوض میکردم....
چرا؟
چون که من خودم با این که کمتر مشکلی برام پیش میاد که از طریق تیکت با شما ارتباط برقرار میکنم گاها تا 2-3 روز پاسخی دریافت نمیکنم....
گاهی هم تو یه دیقه پاسخ میدین.... ولی دومی نداره دو روز خوبه سه روز افتضاح البته با عرض معذزت....
من خودم تا الان سرویس شما رو به چند نفر معرفی کردم ( نه با لینک بازاریابی و....) حتی برای یک سریا هم هاست سالیانه و برای برخی ها هم سرور گرفتم.... ولی برای خودم ماهانه میگیرم چون از وضع پشتیبانی واقع بیشتر اوقات اعصاب خورد کنه
و اگر شما با زیاد شدن این 5 درصد - 10 درصد بتونین مشکلات پشتیبانی و هم حل کنین یعنی یه پشتیبانی باشه که حداقل همه روزه باشه و در حد 1 ساعت 1 ساعت و نیم پاسخ کاربر و بده من که هیچ 90 درصد کاربرا که از موضوع ناراحت نمیشن خوشحالم میشن
چرا؟
حالا من با دیگر سرویس ها کار ندارم این مسئله براشون صدق کنه یا نه....
چون شما سرویسی ارائه میدین هم امکانات عالی و امکانات فوق العاده اضافه ای میدین که اکثر همکاراتون ارائه نمیدن و همین خودش باعث موندگاری بنده و کلی کاربر شده..... و گرنه من همین امروز که هیچ همون دو سال پیش ماه اول انتقال میدادم....
تمام این حرفایی که بنده زدم اخرش به یه جا ختم میشه....
شما مشتریاتون با این امکاناتی که میدین جذب شدن میشن و خواهند شد
فقط مشکل پشتیبانی دارین که گاهی خوبه و باید دائمی شه...
اگر با افزایش قیمت این مشکل حل شه من خودم که هیچ سرویس سالیانه و سرور های قدرتمند تر میگیرم دوستان زیادی هم دارم که به خاطر این مشکل به تیک وب نیومدن و حل شه میان و اون 10 درصد در قبال این موضوع چیز مهمی نیست...
در کل نواقص و رفع کنین کاربرا هم با این افزایش قیمت (در حد منصفانه) مشکلی ندارن....
ویرایش توسط wpedit : April 6th, 2017 در ساعت 12:01
-
تعداد تشکر ها از wpedit به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2017, 12:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
سلام
موضوعی که چند سالی هست برای بنده سواله این هست که چرا مشتریان هاستینگ انتظار دارند هاستینگ تا ابد با یک قیمت ثابت و یا حتی کاهش قیمت و تخفیف های بیشتر ارائه سرویس کنند اما همونطور که همه میدونیم ،بالا رفتن نرخ ارز تاثیر کاملا مستقیم روی اجاره سرور های هاستینگ ها میزاره
اما کاربران و یا بهتر بگیم مردمی که از هاستینگ ها سرویس میگیرن اکثرا به گران شدن تخم مرغ با نرخ دلار مشکلی ندارند و دیگه براشون عادی شده اما اگر یک هاستینگ طی یک سال تنها ده درصد افزایش قیمت داشته باشه کاربران اعتراض و شروع به تهدید برای تغییر سرویس دهنده میکنند و هرگونه تغییر قیمت را خلاف و بدتعهدی می دانند ! (حتی برای سرویس های ماهانه !)
واقعا چرا اینطور هست؟
خب شاید بگید یه دلیلش این هست که سرویس هایی که یک هاستینگ ارائه میده مثل نون و خوراکی نیست که واجب باشه
در جواب باید بگم تا حدی بله اما کاربرانی داریم که سرور یا سایتشون از همه این ها براشون مهم تر هست
یا شاید بگید دلیلش این هست که ما صنف یا قیمت مشخصی برای سرویس ها نداریم
در جواب باید بگم این هم تا حد زیادی درست هست اما مشکل اصلی بنظر من جای دیگست
مشکل اصلی ذهنیت کاربرانی هست که از هاستینگ ها سرویس میگیرن و گمان میکنند که برای مثال :
برای هاستینگ ، خود سرور مجازی مجانی یا خیلی ارزان تمام می شود و هر چقدر بفروشید سود کرده است!
یا گمان میکنند سرویس هایی که ارائه میشه نیاز به مدیریت و نگهداری نداره و هر چی فروخته میشه بخش اعظمش سوده !
یا اینکه هاستینگ با هر قیمتی بمن سرویس فروخته باید تا اخر سرویس با همون قیمت بفروشه
و یا ذهنیت های به این شکل...
وقتی یک کالای ضروری مردم که نظارت روی قیمتش وجود داره یک شبه 200 تومن گرون میشه چرا یک هاستینگ نباید اجازه داشته باشه حتی با اطلاع رسانی و اصلی ترین دلیل افزایش قیمت ها که نرخ ارز هست قیمت سرویس هاش رو افزایش بده؟
واقعا هیچ نهاد نظارتی نمیتونست اینجوری قیمت سرویس ها رو در هاستینگ ها اینقدر ثابت و پر از تخفیف نگه داره
حالا این تاپیک زده شده تا همکاران محترم بفرمایید راه حل چی هست؟ اگر هاستینگی بخواهد قیمت سرویس های خودش رو افزایش بده باید چطور عمل کنه که منجر به از دست دادن مشتری و بدنامی نشه؟
سلام خدمت همکار گرامی :
قبل از ارائه راه حل باید نکته مهمی را عنوان کنم
اکثر کاربران قیمت ارز را مهم میدانند در انگیزه برای افزایش قیمت سرویس که به نظر ما این اخرین دلیل است و شاید توجه به این مورد به این دلیل باشد که سعی داریم خود را قانع کنیم تنها محرک ارز است و کاربرانی که از بازار ارز خبر دارند را راضی کنیم !
فرض کنید اصلا ماهیت تجارت شما هاستینگ نیست و یک شرکت خدماتی دارید:
آیا شرکت خدماتی هر ساله با افزایش هزینه های آب برق گاز تلفن و اینترنت روبرو نمیشود ؟
آیا شرکت خدماتی هر ساله اگر اجاره نشین باشد با افزایش نرخ اجاره روبرو نمیشود ؟
آیا شرکت خدماتی در طی عمر خود گسترش پیدا نمیکند و نیاز منابع انسانی بیشتری نیست ؟
آیا شرکت خدماتی هر ساله با هزینه هایی چون بالا رفتن دستمزد کارمندان و بیمه و مالیات روبرو نمیشود ؟
آیا تجهیزات مصرفی الکترونیکی مستهلک نمیشود و جایگزین همان تجهیزات در محیط شرکت با همان مشخصات هر ساله افزایش پیدا نمیکند ؟
و هزاران آیا و دلیل دیگر که نه تنها یک شرکت هاستینگ بلکه یک شرکت پخش مواد غذایی و یا شرکت چاپ و نشر و تمامی مشاغل با ان روبرو هستند وجود دارد .
حال با کمی انصاف نگاه کنید وقتی این موارد را میدانید چرا فقط به ارز نگاه میکنید !؟ دو حالت دارد یا این هزینه ها را ندارید که بسیار عجیب است یا دارید و خود را همیشه از این حقیقت دور نگاه میدارید چون شما هم به دنبال مدل ارزان فروشی برای ماندن در چرخه رقابت هستید و اگر در هر فرصتی مانند همان خانه نشین بی هزینه میخواهید مارکت کنید و به اصطلاح روی رقیب خود کم کنید .
خوب ختم کلام نگاه خودمان به تجارتمان آلوده است و تجارت خودمان را تافته جدا بافته میدانیم پس سعی نکنید قیمت ارز را بهانه کنید و به جای ان تصمیم بگیرید یکی از دو راه را انتخاب کنید : نشستن و همراه شدن با جریان جاری تا چند صباحی دیگر به کل نابود شوید و یا تغییر رفتار همانند تمامی مشاغل که بدون توجه به احساسات و همراه با واقع بینی اقدام به سم پاشی تجارت خود میکنند ، تفکرات الوده را دور میریزند ، قیمت ها را اصلاح میکنند ، کارمندان چون مرداب را اخراج میکنند ، دست از بازی های رقابتی بچه گانه بر میدارند
برای افزایش قیمت هم جواب خود افزایش است ... اگر خدمات شما استاندارد و با کیفیت باشد ترس از افزایش قیمت بی معنی میباشد چون بشر امروز به سطحی از شعور و بلوغ رسیده که بداند کیفیت هزینه دارد مگر خود من و شما که در ایران زندگی میکنیم مدل دیگیری فکر میکنیم !؟!؟! خیر ما هم بین ده میوه فروشی شاید میوه فروشی را انتخاب کنیم که میوه بهتری دارد و شاید هم مجبور باشیم هزینه بیشتری بدهیم اما اجازه هم نمیدهیم کسی سو استفاده کند لذا تعادل را ما و مشتری برقرار میکنیم
بهترین راه هم برای متقاعد کردن مشتری در میان گذاشتن آن مطلب به صورت کاملا صادقانه است و من این اطمینان را به شما میدهم کمتر است ۵ درصد از مشتریان شما خواهند رفت و آنها بود و نبودشان فرقی در نتیجه نهایی نخواهد داشت
موفق وپیروز
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-
تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2017, 12:17

نوشته اصلی توسط
MJmoonwalk
کسی که دنبال کیفیت باشه نمیاد سرور ارزون بخره. من که تاپیک هایی که قیمت های ارزون روی تیتر دارن رو اصلا باز نمیکنم! مگر اینکه استفاده غیرحرفه ای از سرور داشته باشم مثل دانلود موقت تورنت!
واقعا حرف شما رو باید طلا گرفت.
-
-
April 6th, 2017, 17:36
عضو انجمن
اگه یه نظام صنفی بود و حداقل کف قیمتها رو تعریف میکرد بهتر بود.
الان هر کی یه قیمتی میده هاست همونه ولی قیمتا فرق داره، خب بطبع مشتری میره به سمت اونی که ارزونه!
یه نکته دیگه هم هست اینه که مدیران سایتی که هاست میگیرن زیاد به کارشون اهمیت نمیدن یعنی براشون مهم نیست هاستی که تهیه میکنند پشتیبانی داره یا نه! کیفیت داره یا نه!
فقط دنبال نرخ کمتر هستند.
در صورت نیاز به خدمات برنامه نویسی php / laravel / whmcs / wordpress پیام بدهید.
(کارهای Front-Endی پذیرفته نمیشود) (ماژول نویسی اختصاصی whmcs پذیرفته میشود)
-
-
April 6th, 2017, 18:19
عضو انجمن
همه ی ما یه روزی مشتری هاستینگ ها بودیم...
دو طرف رو باید دید...
مشتری سرویس با کیفیت می خواد...حاضر هم هست پول خوب بابت ش بده ...
اما هر سال و یا هر دو سال افزایش قیمت معقولِ ..
اما هستند دوستانی که هر دو سه ماه یک بار یه 10% میذارن روش !
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
-
تعداد تشکر ها ازmha1368 به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2017, 20:20
عضو انجمن
درود؛
همکار گرامی این مورد بستگی به نوع مشتریان شما دارد؛ در صورتی که کیفیت سرویس دهی شما مناسب باشد و مشتریانی داشته باشید که سرویس هایشان مهم است، مشخصا اندکی تغییر در قیمت مشکلی ایجاد نخواهد کرد و مشتریان شما ثابت خواهند ماند.
کاربرانی که سرویس های آنها اهمیت چندانی برایشان ندارد یا برای پر کردن اوقات فراغت پس از مدرسه و.. سرویس تهیه میکنند :-) ، نوع سرویسی که دریافت میکنند برایشان فرقی نمیکند؛ بقول AlmaHost عزیز بود و نبود این کاربران برای هاستینگ تاثیر خاصی ندارد.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید