نقل قول نوشته اصلی توسط tinavps نمایش پست ها
می خواهید ایراد های به اصطلاح کتاب رو بگویم ؟ هرجا انتقاد شد جنبه ی انتقاد داشته باشید انتقاد ها برای بالا یردن سطح کتاب ها می باشد

کاربران مبدتی در قدم اول کتاب رو عالی می بینند با 2 روز کار با Whm متوجه می شوید که کل کتاب تجربه ی نیم ساعت کار یک فرد مبتدی با whm می باشد حال آنکه از دید من که 8 سال است با مدیریت سرور و رسلر و کار با چندین دیتاسنتر تجربه کلاس های آموزش تخصصی زبان های برنامه نویسی دارم و دوستانه میگویم کتاب مبتدیانه است اینگونه جبهه گیری می کنید ؟

عده ای جمع شده اند و ای کتاب را تحسین کرده اند. بله هدف و نیت منتشر کننده قابل تحسین است ولی اصلا کتاب کاملی نیست

جهت درک منظور بنده مثال هایی در همین جا خواهم زد
دوست گرامی دنیا روز به روز در حال پیشرفت هستش
و افرادی که به غیر از خودم در اینجا فعالیت می کنند آدم های حرفه ای هستن و با پیشرفت دنیا دارن میرن جلو

حالا شما تصور کنید 80 تا یوزر تازه کار بی تجربه بیان بخوان وقت پشتیبانی رو بگیرن و همین سوالهای داخل کتاب رو بپرسن که به قول شما همش 30 دقیقه نیاز به یادگیری داره
خوب 80 تا 30 دقیقه برابر با 40 ساعت انرژی و وقت هستش در صورتی که الان سال 75 نیست که کسی ندونه سایت و اینترنت چی هستش الان هم واحد پشتیبانی انتظار داره که کاربران دیگه نیان تو سی پنل بپرسن این فابل مننجر چیه یا اینکه بندویت تموم میشه اون ارور چی هستش

پس بهتره برای 40 ساعت وقت و اعصاب یک کتاب آدم که تهش 24 ساعت وقت میگیره بزنه و بعدش کم کم گسترشش بده

تصور کن مشتری تماس گرفته که سرور ما مشکل داره دانلود بهش نمیده این خودش یه فشار روانی از یک مشکل ناشناخته برای ادمین هستش کمی تحقیق متوجه شدیم شخص از اینترنت دانلود مننجر تریال استفاده می کرده که اونم تریالش تموم شده