-
March 30th, 2017, 14:29
عضو انجمن
ویژه : 50% تخفیف همیشگی برای سرور های ssd و sata - سرور های ابری kvm با منابع اختصاصی تحویل اتوماتیک - سرور تست رایگان
ویژه ترین آفر کندوهاست برای خرید سرور - با تحویل اتوماتیک تست 48 ساعته رایگان
با سلام خدمت کاربران و مشتریان گرامی کندوهاست ،به اطلاع می رسانیم به مناسبت عید باستانی نوروز آفر بی سابقه ای را برای خرید سرور های سه ماهه ،شش ماهه و یکساله خود در نظر گرفته ایم که بدین شرح می باشد:
وارد سایت کندوهاست شده و بر روی دکمه سفارش سرویس مورد نظر خود کلیک کرده و یکی از گزینه های خرید سرور سه ماهه،شش ماهه یا یکساله را برای سرویس انتخاب کنید.
کد آفر زیر را وارد نمایید: noroz96
۵۰ درصد تخفیف روی کل فاکتور سرور شما اعمال خواهد شد.
صفحه سفارش سرور مجازی sata
صفحه سفارش سرور مجازی ssd
توجه داشته باشید شما در این آفر می توانید فقط با مبلغ ۱۴۴ هزار تومان صاحب سرور مجازی سبک یکساله شوید.که قیمت اصلی این سرویس ۳۰۰ هزار تومان می باشد.
این آفر فرصت بی نظیری را برای مشتریان دائمی سرور مجازی و آنها که می خواهند در دراز مدت و با قیمت پایین سرور مجازی داشته باشند ، فراهم خواهد نمود .
درضمن ما انتظار نداریم با این پست اعتماد شما جلب شده و سفارش دهید ( با توجه به ناپایدار بودن برخی سرویس دهنده ها متاسفانه ( دور از حضور همکاران گرامی و مسئولیت پذیر) )، پس :
به همین دلیل سرور های تست 48 ساعته با تحویل اتوماتیک نیز در سایت گذاشته ایم
که میتوانید با یک کلیک سرور مورد نظر خود را بصورت رایگان با سیستم عامل دلخواه تحویل بگیرید :
اول محک بزنید !
----------------------> سفارش سرور رایگان SATA کانادا
----------------------> سفارش سرور رایگان SSD فرانسه
اگر با خصوصیات سرور های کندوهاست آشنا نیستید و نیاز به اطلاعات بیشتری در مورد سرورها،محل دیتاسنتر و سخت افزار و … دارید شما را به مطالعه لینک ها و مقاله های زیر دعوت می کنیم:
آشنایی با پلن های سرور مجازی sata
آشنایی با پلن های سرور مجازی ssd
ویژگی سرویس های کندوهاست
سرور مجازی تست رایگان
ویژگی های سرورهای کندوهاست در یک نگاه:
- تحویل اتوماتیک و آنی
- مجازی ساز kvm ، منابع اختصاصی برای هر کاربر
- تحویل از دیتاسنتر OVH یکی از معتبرترین دیتاسنترهای جهان از نظر کیفیت ، پایداری و امنیت
- امکان تعویض سیستم عامل و تغییر رمز و ریبوت
- امکان نصب کنترل پنل دلخواه با یک کلیک توسط کاربر
- مجهز به آنتی دیداس سخت افزاری
- امکان ارتقا منابع با یک کلیک از ناحیه کاربری
- و امکانات پیشرفته دیگر
امیدواریم نهایت استفاده را از این آفر ویژه ببرید.
ویرایش توسط succes : March 30th, 2017 در ساعت 14:48
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-
-
March 30th, 2017 14:29
# ADS
-
April 4th, 2017, 23:46
پاسخ : تخفیف ویژه : 50% تخفیف همیشگی برای سرور های ssd و sata - سرور های ابری kvm با منابع اختصاصی تحویل اتوماتیک
سرور با مشخصات زیر چقدر میشه هزینش ؟
رم 1
سی پی یو 1 هسته 1000 مگاهرز
هارد : 20-30 گیگ sata
__
مصرف رم هیچ وقت بالا تر از 500 الی 600 مصرف نمیشه
مصرف سی پی یو هم بیشترین حالت روی 15 الی 20% هست
پنل IBS هم روش نصب میکنید ؟
من قبلا از جایی سرویس داشتم که با توجه به 2-3 بار بالا بردن قیمت یهویی دارم دنبال سرویس دهنده جدید میگردم ، حدود 2 سال یک سرور رو تمدید میکردم اگه قیمت و کیفیت خوب باشه مطمئن باشید تمدید میشه
-
-
April 5th, 2017, 01:09
عضو انجمن
پاسخ : تخفیف ویژه : 50% تخفیف همیشگی برای سرور های ssd و sata - سرور های ابری kvm با منابع اختصاصی تحویل اتوماتیک

نوشته اصلی توسط
mostafa73
رم 1
__
مصرف رم هیچ وقت بالا تر از 500 الی 600 مصرف نمیشه
مصرف سی پی یو هم بیشترین حالت روی 15 الی 20% هست
من قبلا از جایی سرویس داشتم که با توجه به 2-3 بار بالا بردن قیمت یهویی دارم دنبال سرویس دهنده جدید میگردم ، حدود 2 سال یک سرور رو تمدید میکردم اگه قیمت و کیفیت خوب باشه مطمئن باشید تمدید میشه
پاسخ سوالات :
رم 1
__
این رو با آفر میتونیم خدمتتون حدود 11 تومن تحویل بدیم
ماههای بعدی هم 18 الی 19 تومن
نه سرور خام تحویل میدیم و تمامی نصب و کانفیگ ها بر عهده خود مشتری می باشد (سرورها دارای پنل اختصاصی ریبوت و Reinstall حرفه ای می باشد )
این ماه رو که شرایطشو عرض کردم تقریبا با هزینه فقط آی پی بهتون سرور میدیم ، با اعتماد میتونمک بهتون بگم که مارو تست کنید و اگر مشکلی بود مشتری حق این رو داره سرویس دهنده رو تغییر بده و به هرحال وظیفه ما ، ارائه بهترین سرویس خدمتتان می باشد و امیدوارم که راضی باشید.
باز سوالی بود میتونید اینجا یا در تیکت مطرح کنید
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-