چرا باید فوروارد بشه!
میشه مستقل هاست بشه
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
چون که فارسی هستند و سرور ها با فارسی به مشکلات زیادی بر می خورند. مخصوصا میل سرورها.
چرا باید فوروارد بشه!
میشه مستقل هاست بشه
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
چون که فارسی هستند و سرور ها با فارسی به مشکلات زیادی بر می خورند. مخصوصا میل سرورها.
حتما اينده داره ولي نه به اين شكل كه دوستان منتظر ان هستند .
به نظر من این دامینها ارزشی ندارند!
برای نوشتن نام فارسی باید توی ویندوز زبان فارسی و یونیکد رو نصب کنید! فرض کنید یکی بلد نباشه زبان فارسی رو نصب کنه اون موقع نمیتونه آدرس رو تایپ کنه!
یا اینکه دامینی یکی از حروف ک ، ی را داشته باشد! با توجه به اینکه این دو کلمه در حروف فارسی و عربی متفاوت هستند سر تایپ یه آدرس به مشکلات عدیده ای مواجه خواهد شد!
کلا خیلی طول میکشه این دامینها جا بیفتند!
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
Mobile: +98 930 001 1212 | Telegram : meysam_biz
انجمن کد ایگنایتر فارسی | وب سایت من
کلا آینده دومین های ایرانی تاریک است دلیل دارد :
دومین های ایرنی قابل قیاس با دومین های دیگر کشورها نیست چون وقتی شما برای دومین ایرانی هزینه می کنید برای کوچک ترین کاری باید از NIC اجازه بگیرید !
برای ترانزفر دومین Nicباید حتما مشخصات شما رو تایید کنه ! در حالیکه ترانزفر دومین های بین المللی به راحتی انجام میشه .
مخفی کردن اطلاعات موجود در هوییز دامنه های بین المللی به راحتی قابل انجام است ولی در مورد دومین ایرانی خیر !
دومین ایرانی را نمی توان به سرور با لاینس سی پانل وصل کرد و دی ان اس اختصاصی گرفت ! چون ما تحریم هستیم !
و هزاران دلیل دیگر
درسته ولي قرار اين دامنه ها كاربرد براي ما ايراني ها داشته باشه . البته عربها هم يجورايي درگير اين مسئله ميشوند . شما نگاه كنيد ir هم زياد براي ديگران كاربرد نداره ولي تو ايران كه خوب جواب داده براشون امار ها را نگاه كنيد
براي دوستاني كه كارشون تجارت دومين هست از هر مليتي مناسب نيست زياد زياد
.com ها فکر کنم آینده دار باشه ولی .ایران را چشمم آب نمی خوره .
من که خوش بین نیستم ! فکر نکنم کاری از پیش ببره !
اگه وقتی می نویسیمش اینطوری میشه
www.xn--sgbm6cg.xn--mgba3a4f16a
صورت خوبی نداره
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
اگر بصورت يونيكد نباشه كه خيلي ناجوره . تو موتور ها چه جوري ايندكس ميشه ؟
فعلا هم که نیک اجازه ثبت دامین های با پسوند .ایران را نمیده!
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
Mobile: +98 930 001 1212 | Telegram : meysam_biz
انجمن کد ایگنایتر فارسی | وب سایت من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)