با سلام
بوت استراپ یکی از بهترین و قدرتمند ترین فریم وورک های css به حساب میاد دوست عزیز و یادگیریش خالی از لطف نیست
البته یاد گرفتن نمیخواد . در مورد html و css یه سری آیدی و کلاس های خاصه که باید حفظ کنید . که اگرم حفظ نکنید میتونید از داکیومنشنش استفاده کنید در مورد جاوا اسکریپت هم یه سری امکانات مثل مدل ها و ... است که باز هم میتونید حفظ کنید هم از داکیومنشن راهنمایی بگیرید
اما نظر شخصی خود من . بعد از هشت سال برنامه نویسی به 14 زبان مختلف میتونم بگم یکی از قدرتمند ترین و بهترین فریم وورک های جهان بوت استراپه که واقعا یدونس . من ازش راضیم و سه ساله در تمام پروژه هام ازش استفاده میکنم
در مورد معایبی که دوستمون فرمودند تکراری شده این اصلا درست نیست . فریم وورک بوت استراپ فقط یه طرح کلی به کاربر نمیده . یه سری امکانات رو به کاربر میده که کاربر میتونه از طریق اونا طرح های متفاوت رو خلق کنه . حالا یه سری از دوستان تجربه و دانششون نمیکشه میان از طرح های آماده استفاده میکنن که خب این هم اصلا مشکلی نیست ولی خب به قول شما باعث تکراری شدن شده . بهترین طرح ها و کار هارو میشه با بوت استرپ انجام داد . خود من کسیم که تو php از هیچ فریم وورکی استفاده نمیکنم . در صورتی که به فریم وورک های laraverl-yii-codeignetor-phpcake کاملا مسلط هستم ولی هیچ وقت از هیچ کدومشون استفاده نمیکنم . چون خوشم نمیاد . و مهم از تر همه خودم فریم وورک شخصی خودم یعنی tkframework رو برای استفاده شخصیم نوشتم که البته پابلیک هم نیست . باره ها هم تصمیم گرفتم فریم وورک هایی برای css بنویسم باز هم برای استفاده شخصی خودم که البته نوشتم . فریم وورکی تحت عنوان css-tkframework که البته زیاد هم جالب نشد . واسه همین تصمیم گرفتم تا آخرش از بوت استراپ استفاده کنم چون بهترین و عالی ترین فریم وورکه و من خیلی ازش راضیم . مگه اینکه تغییر تحولاتی به قول دوستمون پیش بیاد که بعید میدونم حالا حالا ها همچین اتفاقی بیوفته
البته این نظر شخصی منه شما خودتون تصمیم گیری کنید . یه جمع بندی کلی از صحبتای منو دوستان بزنید یه تصمیم گیری کلی کنید
با تشکر