-
March 31st, 2017, 12:07
عضو انجمن
پاسخ : اینماد و تماس گرفتن اداره مالیاتی
من آخر نفمیدم داستان اینماد و مالیات های دریافتی به چه صورت هست ، یکی میگه مالیات داره یکی میگه نداره ،
بگیریم یا نگیریم ...
استارتر عزیز لطفا وقتی رفتید برای تشکیل پرونده و پرداخت مالیات یک اطلاع رسانی کنید که چی شد و چه گفتند
-
-
March 31st, 2017 12:07
# ADS
-
March 31st, 2017, 12:09

نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
میشه با جزئیات بیشتری توضیح دهید؟
چون تراکنش های درگاه بانک طبق قوانین جدید امکان گرفتنش فکر میکنم باشه
مگر اینکه از واسط استفاده کنید که از حساب شخص به حساب شما میاد.
ارزش افزوده هم 9% هست، چطور معاف شدید؟
البته تا جایی که اطلاع دارم مالیات نماد، مالیات بر درآمد هست نه ارزش افزوده
والا تو شهر ما از هیچی سرشون نمیشد که کار ما ارزش افزوده داره و من به خاطر این شخص حقیقی نوع 3 ثبت نام کردم من و شهص حقیقی نوع 3 ارزش افزوده نداره و تا اخر هم به من نگفتند که اشتباه ثبت نام کردیم
-
-
March 31st, 2017, 12:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Nomix
من آخر نفمیدم داستان اینماد و مالیات های دریافتی به چه صورت هست ، یکی میگه مالیات داره یکی میگه نداره ،
بگیریم یا نگیریم ...
استارتر عزیز لطفا وقتی رفتید برای تشکیل پرونده و پرداخت مالیات یک اطلاع رسانی کنید که چی شد و چه گفتند
در هر صورت گرفتنش توصیه می شود، چون ما در این کشور زندگی می کنیم و جهت داشتن کسب و کار قانونمند باید تابع قوانین حاکم باشیم. ضمن اینکه قطعا کاربران با آرامش بیشتری خرید خواهند کرد.

نوشته اصلی توسط
hostorder
والا تو شهر ما از هیچی سرشون نمیشد که کار ما ارزش افزوده داره و من به خاطر این شخص حقیقی نوع 3 ثبت نام کردم من و شهص حقیقی نوع 3 ارزش افزوده نداره و تا اخر هم به من نگفتند که اشتباه ثبت نام کردیم
البته در شهر ما هم برای افرادی که نماد گرفتن با کسی تاکنون تماسی گرفته نشده.
جدا از روشی که فرمودید، قطعا یک سری کسب و کار ها معاف از مالیات خواهند بود همانطور که جلوتر مثال زدم، مثلا کتاب فروشی ها معاف بودند.
به هر حال باز هم جهت شفاف سازی بیشتر از استارتر محترم درخواست می کنم حتما هنگام مراجعه جزئیات بیشتر را بپرسند و اینجا ارائه دهند.
-
-
March 31st, 2017, 15:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Nomix
بگیریم یا نگیریم ...
ارادت قربان 15 فروردین اطلاع داده می شود
-
تعداد تشکر ها از amin karimi به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2017, 15:19
عضو دائم
سلام
از طریق whmcs مالیات رو ری محصول بیارید هر چند درصدی که هست
به هر حال باید مالیات پرداخت بشه
ما که شرکت ثبت شده هستیم و هر سال داریم مالیات میدیم
برای همین از طرف اینماد تماسی گرفته نشد
-
-
March 31st, 2017, 16:59

نوشته اصلی توسط
amin karimi
ارادت قربان 15 فروردین اطلاع داده می شود
الان هم معلوم نمیشه پرونده فقط تشکیل میدید تا خرداد اظهار نامه پر میکنن بعد چند ماه میگند مدارک بیارید که ثابت کنید این قدر پول خرج شده و سودتون چند درصد هست
-