نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: نیاز به یک سند 6 دانگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن behrooz_iri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    697
    تشکر شده در
    421 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به یک سند 6 دانگ

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها
    این همه جا ، چرا استرالیا ؟ برید پاتایا صفای کنید ، پوکت . خودتون می دونید که شرق اسیا یعنی چی :D .

منظورم سواحل زیبا هست ها :D

ما اگه قاچاقی خارج و وارد بشیم ، میشه ما رو ببرید ؟ امور قاچاقینگ با خودمان هست
    محسن جان قاچاقی شرمنده پاس مگه نداری؟ ویزای توریستی میدند - ولی من میرم اونجا واسه استراحت عزیزم نه سواحل زیبا و .... بعلاوه اینکه یه کاری هم دارم آشنا ماشنا هم اونجا زیاد هست میریم پلاس میشیم ولی جنوب شرق آب و هواش تعطیله !! رطوبت 100 درصد اگه آدم این جوری بره هتل خیلی هزینش میشه

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط REXNET نمایش پست ها
    این شرکت با این سابقه، خودش، مدیر عاملش یه سند نداره بذاره برای این کار؟!!!!
    عزیزم فکر کردی 300 - 400 میلیون رو به ما میدند ؟؟؟ ما نظارت بودیم حقوق داشتیم 2-3 میلیون هزینه هاش هم هست رفت و آمد پول بنزین آزاد خرج دفتر و ...

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

مدیر عاملش!!!
    مدیر عاملش منم که پول ها رو میبرم استرالیا و ونزوئلا خرج میکنم !! یدونه سند هم داشتیم که دادم به یکی وام گرفته !!
    Je vous aime wht , pour ses spammeurs
    اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )

2. تعداد تشکر ها از behrooz_iri به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)