نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 120

موضوع: افر عجیب سرور مجازی انگلیس رم 4 گیگ تا 32 گیگ با هارد بالا حداقل 500 گیگ تا 10 ترابایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن princeserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    281 پست

پیش فرض پاسخ : افر عجیب سرور مجازی انگلیس رم 4 گیگ تا 32 گیگ با هارد بالا حداقل 500 گیگ تا 10 ترابایت

بله فعالیت های شما رو دیدم کلا 4 تا پست دارید از سال 2012 تا الان
    http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=49885
    چند تا پست گذاشتید که فلانی پول منو خورده و مشکل داره و .... و غیب شدید دوباره سال 2016 اومدید و اظهار نظر کردید
    عرض کردم من تایم سایت بازی ندارم دوست خوب شما که میبنید چرا اصرار دارید من سایت داشته باشم خدا رو شکر از 2011 این شماره موبایل من هستش و هنوز هم روشن هستش بهتر هستش قبل از این که نظر رو بیان کنید و تاپیک رو خراب کنید دقت رو بیشتر کنید چون تهمت زدن و خیال پردازی و ساخت ادرس جعلی و واهی برای دیگران شاید کار شما باشه ولی کار بنده نیستش و همچنین
    اگر برخورد کردید با افراد زیاد نمیدونم چه قدر اصرار دارید از من سرور تهیه کنید؟؟
    متاسفانه شما که فکر میکنید سنتون بیشتر از دیگران هستش و بیشتر میفهمید انتقاد برای وقتی هستش که مثل دوست همکار دیگر از قیمت گذاری من سوال داشتن تماس گرفتن نه این که تو تاپیک فروش دیگران نظر بیان کنن یا حتی سختتون بودش هزینه شارژ خط موبایلتون تموم میشدش یک پیام خصوصی ارسال میکردید نه این که تو تاپیک مطرح کنید اینا همه نشانه دو چیز یا شما تو این سایت مولتی یوزر هستید یا یک فروشنده سرور که هر از چند گاهی با این اکانت انلاین میشن و چند تا پست واسه اظهار نظر میگذارن و میرن که سابقه پست شما دقیقا این رو نشون میده یا این که هدف تخریب هستش از قیمت گذاری من
    کار حرفه ای هزینه حرفه ای نیاز داره زمانی که شما توان پرداخت هزینه ناچیز ندارید و دنبال این هستید که از سایت خریداری کنید و حتی با وجود این که میبنید من چند بار اعلام کردم خرید از طریق تلگرام ولی میبینم که همچنان به رفتار بچه گانه ادامه میدید من هم این رو میگذارم به حساب حسادت خوب رقابت همین هستش کسی بودجه مالی رو داره 35 میلیون هزینه کلو کنه کسی مثل شما خیر مجبور دیگران تخریب کنه تا فروش کم تر بشه ولی خوب خوشبختانه هر بار که تیکت این چنین من دریافت میکنم درخواست هام تو همون چند ساعت بیشتر میشه تشکر میکنم از شما سعی کنید جای این که با سوزن و زبانوتون نیش بزنید به کسی اول یکم درمورد گفتارتون فکر کنید بعدش شرکت کنید تو تاپیک های عمومی
    ویرایش توسط princeserver : March 30th, 2017 در ساعت 16:37
    (KVMVirtualizor (https://t.me/KVMVirtualizor@
    09332099911-نجیمی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)