امروز در پنل سایت ریسلو اقدام به شارژ اکانت به وسیله وبمانی کردم برای تمدید دامنه ولی متاسفانه اررور کشور داد. ارروری که تا هفته پیش وجود نداشت. (در پیوست)
میخواستم بدونم کسی با این مشکل مواجه شده؟
اگر مواجه شدید راه حل چیست؟
طبق تحقيقاتي كه كردم تا اينجا درگاه Paymaster24.com تنها ايران را تحريم كرده و وبماني تغييراتي در قوانين خود نداده
توجه كنيد بسياري از سايت هاي ارائه دهنده دامنه و سرور كه از paymaster24.con براي درگاه وبماني استفاده ميكردند همگي با ايران هنگام پرداخت به مشكل بر ميخوردند كه البته در بيشتر انها با بيت كوين ميتوان به پرداخت سرويس ادامه داد.
در صورتي كه قابليت پرداخت نداريد ميتوانيد از سايت هاي روسي استفاده كنيد كه از درگاه paymaster.ru با واحد پولي روبل استفاده مي كنند و يا سايت هايي كه درگاهشان paysera است.
ویرایش توسط isp0k : March 30th, 2017 در ساعت 01:15
فکر میکنم وبمانی تغییر سیاست داده از عصری نمیتونم وارد پنل وبمانی بشم واسه ریست پسورد شماره تماسم رو قبول نمیکنه!
چه باید بکنیم حدود 40 دلار هم شارژ داشت
2 نفر از کاربران وقتی که سیستم براشون پنل ایجاد کرد (جهت ثبت دامنه) ، وقتی چک کردیم ،کنار پنلشون برچسب Fraud زده شده و در توضیحات نوشته شده بود : IP Address Origin Does Not Match Accepted Countries
چک کردیم ، با آیپی ایران ثبت کرده بودند.
جهت تست 5 پنل جدید ایجاد کردیم اما مشکلی نداشت !
حدود 600 دلار شارژ داریم ، هرگلی به سرمون میزنن ، فقط مسدود نکنن.
امکانش هست مشخصات رسلو را تغییر داد ؟(کشور و شماره تماس و ...)
ویرایش توسط shahinmq : March 30th, 2017 در ساعت 01:53
من هم همین مشکل را دارم. همین خطایی که نفر اول گذاشته، به من هم میده. الان ریسلو تنها شرکت دامین بود که ایران رو تحریم نکرده بود. اصلا اساسا برای همین موضوع ایجاد شده بود.
در واقع شما نباید آدرس خودتان را در ریسلو تغییر دهید. بلکه باید آدرس خودتان در وبمانی را تغییر دهید.
در واقع این پیام میگه پذیرنده پرداخت کسانی را که کشور ثبت نامی شان در وبمانی ایران میباشد، را برای پرداخت قبول ندارد. احتمالا وبمانی این امکان را به پذیرندگان میدهد تا انتخاب کنند که از کاربران چه کشورهایی میخواهند دریافت داشته باشند.
به احتمال قوی درگاه واسط رسیلو(یعنی همان
paymaster24.com
) که رسیلو وبمانی را به واسطه آن مپذیرد این کار را کرده است. علت این است که این درگاه یک شرکت ثبت شده در انگلیس است و همچنین مجوز فعالیت در منطقه اقتصادی اروپا را دارا است. برای اطلاعات بیشتر به
به احتمال خیلی ضعیف شاید خود رسیلو این کار را کرده است.
توضیح اینکه: اتحادیه اروپا شرکتهایی را که بخواهند در این اتحادیه فعالیت رسمی نمایند، ملزم به تبعیت از قوانین خود میکند. یکی از قوانین این اتحادیه عدم مرواده مالی با کشورهای تحت تحریم(منجمله ایران) است.
به همین دلیل، وبمانی از وقتی که فعالیت رسمی اش را در حوزه اروپا شروع کرده، امکان ایجاد کیف پول یورویی را هم برای ایرانیان مسدود کرده است.
ضمنا به احتمال قوی با توجّه به اینکه Resello یک شرکت ثبت شده در هلند است، هرچند الان دارد با ایرانی ها کار میکند، امّا به احتمالا به دلیل قوانین اتحادیه اروپا(که هلند عضو آن است) مجبور به تحریم ایرانیها خواهد شد.
از استارتر یا مدیران محترم فروم خواهشمندم عنوان تاپیک را به تحریم و مشکل پرداخت ریسلو تغییر دهد.
- - - Updated - - -
باید به پشتیبانی ریسلو پیغام بدهید که این مشکل را حل کند و اگر مشکل از درگاه paymaster24.com است، درگاه واسط خود را تغییر دهد.
در غیر اینصورت به مشکل خواهیم خورد.
تغییر آدرس، دامین را به دلیل آدرس غلط با مشکل مواجه خواهد کرد.
ویرایش توسط mri_6889 : April 6th, 2017 در ساعت 23:24